Parteneriatul dintre Qantas și Emirates a fost reautorizat pentru 5 ani

Pe 24 martie 2018, Emirates și Qantas au anunțat reautorizarea parteneriatului pentru încă 5 ani. Reautorizarea a fost făcută de ACCC (Australian Competition and Consumer Commission’s).

0 36

Pe 25 martie 2018, Emirates și Qantas au anunțat continuarea parteneriatului și reautorizarea lui până în 2023. ACCC (Australian Competition and Consumer Commission’s) a reautorizat parteneriatul dintre cele 2 companii aeriene.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Parteneriatul dintre Qantas și Emirates a fost reautorizat

Pentru clienți, continuarea parteneriatului comun va oferi servicii extinse, mai multe zboruri între Australia și Europa via Dubai, beneficii sporite și dezvoltare continuu de produse premium.

AirHelp get compensation

Există 3 hub-uri mari prin intermediul cărora australienii și europenii pot călători rapid între Australia și Europa: Perth, Dubai și Singapore. Dar și numeroase zboruri între Dubai și Melbourn, Sydney și Brisbane.

Până la urmă, orice parteneriat între 2 sau mai multe companii aeriene înseamnă servicii și beneficii sporite pasagerilor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »