Paris – Wuhan cu Air France

0 167

Din 12 aprilie, Air France va începe să onoreze ruta Paris – Wuhan. Compania aeriană franceză este prima care va opera zboruri directe între Wuhan, provincia Hubei din China, şi Europa.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

Această nouă cursă, programată de trei ori pe săptămână, va fi operată cu Boeing-uri 777-200ER – avioane configurate în 3 clase şi cu o capacitate de 309 locuri: 35 la Business class, 24 la Premium Voyageur şi 250 la Voyageur/Economy.

Programul cursei Paris – Wuhan, începând de la 12 aprilie 2012:
Paris-CDG – Wuhan: AF 132 – Plecare la 16:20 – Sosire în Wuhan a doua zi la 08:55 – în zilele de luni, miercuri şi vineri

Wuhan – Paris-CDG: AF 139 – Plecare la 11:30 – Sosire pe Paris-CDG în aceeaşi zi la ora 17:00 – în zilele de marţi, joi şi sâmbăta

Cursa spre Wuhan a fost anunţată încă din 5 noiembrie 2011, în timpul ceremoniei de semnare a unui acord de cooperare între Air France şi Municipiul Wuhan.

Cu noua destinaţie, Air France îşi consolidează poziţia în China continentală, pe o piaţă aflată în creştere. Din Europa, grupul Air France – KLM are cel mai mare portofoliu de destinaţii în Greater China ( China, Hong Kong, Macao şi Taiwan).

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »