Paris Air Show 2017: Blue Air a comandat 6 avioane 737 MAX 8 direct la Boeing

Blue Air și Boeing au anunțat comanda ferma a 6 avioane 737 MAX 8 + 2 opțiuni!

0 1.292

Blue Air și Boeing au anunțat comanda fermă pentru 6 aeronave tip Boeing 737 MAX 8 și a încă 2 opțiuni, în cadrul Paris Air Show 2017. De asemenea, Blue Air va închiria alte șase Boeing 737 MAX 8 și șase 737-800 Next Generation de la Air Lease Corporation.

Blue Air a comandat 6 avioane 737 MAX 8 la Boeing

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air, a declarat: “Sustinuti de parteneriatul cu Boeing, Blue Air are o lunga si bogata istorie in operarea celui mai vandut model de avion scurt/mediu-curier, Boeing 737. Comanda plasata catre Boeing cat si aeronavele aditionale contractate de la partenerul nostru strategic Air Lease Corporation, urca la 20 de aeronave ultra-moderne angajamentul pe care Blue Air il ia in interesul sigurantei, confortului pasagerilor companiei, dar si a protejarii mediului inconjurator. Modelul Boeing 737 MAX va ajuta la modelarea viitorului companiei Blue Air, permitandu-ne sa zburam spre destinatii noi, pe distante mai mari, dar si sa ne mentinem tarifele scazute pentru pasagerii nostri datorita eficientei incredibile a avionului”.

“Suntem incantati sa anuntam ca Blue Air este primul client roman de 737 MAX”, a declarat Monty Oliver, Vicepresedinte European Sales, Boeing Commercial Airplanes. “737 MAX este ideal pentru Blue Air si piata pe care o deserveste, crescand potentialului de venituri si imbunatatind performantele operationale”.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »