(P) Top 3 destinații luxury pentru 2017

Thailanda, Bali și Maldive printre destinațiile preferate de români!

2 2.815

V-ați făcut planurile pentru 2017? Dacă nu ați reușit încă, noi v-am pregătit câteva sugestii pentru vacanța de vis. Conform Paralela 45 Luxury, destinațiile luxury preferate de români în 2017 sunt: Thailanda, Bali și Maldive.Circuit Thailanda (Bangkok și Pattaya)

Nu sunt destinații noi, acestea fiind an de an în topul preferințelor românilor. Thailanda este o țară cosmopolită, ideală pentru cei ce doresc să descopere locuri mirifice și luxuriante, dar și pentru iubitorii de istorie și tradiții locale.

Știați că inițial țara s-a numit Siam? Numele de Thailanda a fost atribuit prima dată pe 23 iunie 1939, definitiv în 1949. Cultura thailandeză a fost influențată, în cea mai mare parte, de China și India. Începând cu al XVI-lea, Thailanda a intrat în contact cu diversele puteri europene, care și-au pus amprenta. Însă, în ciuda presiunilor,Thailanda este singura țară din sud-estul Asiei care nu a fost niciodată ocupată de vreo putere europeană.

Bangkok

Dacă ajungeți prin Bangkok, nu ezitați să vizitați templele lui Budha (templul Wat Traimit; templul Wat Pho; templul Wat Arun). Dacă timpul este limitat în Bangkok, faceți un tur de oraș cu ghid local. N-ar trebui să dureze mai mult de jumătate de zi.

Însă Bangkok înseamnă și împrejurimi, putând astfel călători spre piața plutitoare Damnoen Saduak sau spre Ayuthaya, fosta capitală a Siamului.

Un circuit în Thailanda nu e complet fără câteva zile petrecute la plajă. Pattaya este un resort city în Thailand, aflat la aproximativ 100 de kilometri sud-est de Bangkok. Pattaya are un climat tropical umed și uscat, care se împarte în următoarele sezoane: cald și uscat (decembrie-februarie), cald și umed (martie și aprilie) și cald și ploios (mai-noiembrie).

În regiunea Pattaya au loc numeroase evenimente anuale, începând cu sărbătorirea Noului An Chinezesc (februarie) și încheind cu Miss International Queen (noiembrie). La mijlocul lunii aprilie, mai exact pe 13 aprilie, are loc festivalul Songkran. Acesta sărbătorește noul an thailandez.

Oriunde călătoriți prin Thailanda, încercați bucătăria locală. Este bogată în arome și în gusturi dulci, sărate, piperate sau acre.

Despre Thailanda putem scrie zeci de rânduri, dar cel mai bine mergeți să descoperiți și să trăiți propriile experiențe.

Dacă v-am trezit interesul pentru Thailanda, Paralela45 Luxury propune un circuit în Bangkok și Pattaya cu plecare pe 11 aprilie. Thailanda merită descoperită pas cu pas!

Circuit Bali – Indonezia

Părăsim Thailanda și zburăm spre Bali, Indonezia. Insula zeilor, cum mai este numită insula Bali, este o insulă mică în arhipelagul indonezian, aflată între insulele Java Sumatra și Lombok.

Bali

Bali are de toate pentru toți. Dacă ești iubitor al sporturilor de apă, poți face surfing, rafting, snorkeling şi scuba diving printre peştii tropicali. Dacă ai o latura mistică, poți vizita templele balineze. Totodată, poți escalada vulcanii Batur şi Agung, consideraţi zei de către localnici.

Dacă ești o fire romantică, poți admira răsăritul de pe culmile vulcanului Batur, ca apoi să te bucuri de un spectaculos asfinţit în Oceanul Indian.

Bali mai este recunoscută și ca destinația nunților perfecte, existănd nenumărate companii ce organizează ceremonii de neuitat. De Vis!

În Bali se înregistrează două anotimpuri: sezonul umed (octombrie – martie) şi sezonul uscat (aprilie – septembrie). Însă temperatura medie anuală este de 30 de grade Celsius. Ținând cont că vremea este excelentă tot timpul anului, puteți vizita Bali oricând.

Cred că toți avem un vis frumos cu vacanța ideală în Bali. Acum este momentul să profitați de oferta Paralela 45 Luxury, care propune un circuit de 10 zile pe Insula Zeilor, și să vă îndepliniți visul.

Vacanță Maldive

Am început cu Thailanda, am făcut escală în Bali și am ajuns în Maldive. Pentru mine, această destinație este Raiul pe Pământ. Este o țară insulară formată dintr-un grup de atoli, aflată în Oceanul Indian. Maldive este cel mai mic stat asiatic, atât din punct de vedere al populației cât și al suprafeței.

Dar este poate una dintre cele mai luxury destinații la nivel global. Plajele sunt exotice și cu nisip alb și fin, iar apa turcoaz. Vegetația este luxuriantă tropicală. Nu lipsesc activitățile subacvatice, SPA-ul și relaxarea. Paradis! Maldive este destinația ideală pentru luna de miere, pentru a vă petrece cea mai relaxantă vacanță.

Maldive-luxury

Evident, după câteva zile de relaxare, puteți să descoperiți și împrejurimile. Dar doar după câteva zile de zenificare. Despre Maldive nu cred că mai am ce să vă spun. Imaginile de mai sus fac cât o mie de cuvinte!

Acestea fiind spuse, noi vă dorim vacanță luxoasă și frumoasă. Aruncați o privire și pe alte circuite din oferta Paralela 45 Luxury!

Sediu 1: Pipera, Soseaua Pipera-Tunari, nr.36
tel/fax: 0213453712
mobil: 0720499288

Sediu 2: Bucuresti, B-dul Basarabia,nr.69,bl.A16a,sc.A,parter
tel/fax: 0213404667
mobil: 0720499288

e-mail: [email protected] / [email protected]
web-site: www.paralela45luxury.ro

paralela-45-luxury

Leave A Reply

Your email address will not be published.