(P) Revelion 2017 – propuneri pentru noaptea dintre ani

0 885

Povestea revelionului, a anului nou, datează din 1691. În acele vremuri, Papa Inocențiu al XII-lea a stabilit ziua de 1 ianuarie ca început de an. Și de atunci, fiecare an începe cu 1 ianuarie și se termină cu 31 decembrie. Iar noaptea dintre 31 decembrie și 1 ianuarie este noaptea dintre ani – REVELIONUL.

Revelion 2017

V-ați făcut planurile pentru Revelion 2017? Ați ales un restaurant inedit, mergeți într-o locație specială, preferați o destinație exotică sau doriți să întâmpinați noul an în troianul de zăpadă?

Dacă nu ați rezolvat problema Revelionului, noi sperăm să venim cu propuneri inedite pentru noaptea dintre ani.

Revelion în Barcelona (click pentru detalii)

Pentru iubitorii de Spania și în special de Barcelona, vă recomandăm o scurtă vacanță de 5 zile în capitala Cataloniei. Perioada călătoriei este cuprinsă între 29 decembrie 2016 și 2 ianuarie 2017. Zborurile sunt operate de TAROM pe ruta București – Barcelona – București.

la-sagrada-familia-barcelona

Cu 120-150 EURO, puteți întâmpina noul an într-un restaurant din Barcelona. Noi iubim bucătăria spaniolă, în special fructele de mare și Jamón. O superstiție bătrânească spune: e bine să se consume pește în noaptea de Revelion pentru a putea aluneca mai ușor printre greutățile de peste an.

Dacă nu doriți distracția de la restaurant, puteți să petreceți alături de spanioli pe faimosul bulevard La Rambla.

Pe lângă petrecerea dintre ani, puteți să vă bucurați de Barcelona și de împrejurimi. Puteți face un tur pietonal pe la cele mai importante obiective din Barcelona, să călătoriți la Girona sau să vizitați Manastirea Monserrat. Clima va fi mai blândă în comparație cu cea din România, iar temperaturile sunt estimate la 14-15 grade, tocmai bună de plimbări.

REVELION BARCELONA 5 ZILE AVION – de la 439 EURO
Revelion în Spania – mai multe oferte

Revelion în Mauritius (click pentru detalii)

Pentru cei ce doresc să evadeze din Europa, recomandăm Revelion în Mauritius. Relaxare și răsfăț într-una dintre cele mai exotice destinații de pe planetă. O dată e revelionul!

silver-beach-mauritius

La final de an, vă puteți bucura de o plimbare cu catamaranul pe apele Oceanului Indian. Prânzul îl puteți lua pe o insulă, într-un peisaj de vis. Pe 31 decembrie și 1 ianuarie vă puteți relaxa la hotel. Sauna, baia turcească, diferite tipuri de masaj sunt doar câteva din răsfățurile pe care vi le recomandăm. Plus multă relaxare pe plajă!

Perioada călătoriei este cuprinsă între 28 decembrie 2016 și 6 ianuarie 2017. Vor fi 9 zile de vis. Zborurile vor fi operate de Air France pe ruta București – Mauritius și retur via Paris. Cazarea va fi la un hotel de 5 stele.

REVELION MAURITIUS 9 ZILE – de la 2968 EURO

Revelion în Sri Lanka (click pentru detalii)

O altă destinație exotică în preferințele noastre – Sri Lanka. Perioada călătoriei este cuprinsă în intervalul 30 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017. Zborurile sunt operate de FlyDubai pe ruta București – Colombo via Dubai. Itinerariul va fi pe traseul București – Dubai – Colombo – Waikkal – Dambulla – Minneriya – Dambulla – Sigiriya – Kandy – Kandy – Pinnawala – Nuwara Eliya – Colombo – Dubai – București.

sri-lanka

Vor fi 10 zile pline de plimbări și peisaje de vis. După un an de muncă, de stres, de agitație, meritați câteva zile de odihnă. Cina de Revelion va fi luată la Suriya Resort, Waikkal. Iar noul an îl puteți întâmpina pe plajă.

Citind oferta pentru Sri Lanka, ne putem imagina deja călătoria la Orfelinatul de Elefanti din Pinnawala sau vizita la Templul Dintelui Sacru. Luați în calcul și o plimbare în Parcul National Minneriya. Dar cred că v-am spus cam multe. Vă las să descoperiți restul programului!

REVELION SRI LANKA 10 ZILE – de la 1769 EURO

Revelion în Statele Unite (click pentru detalii)

Următoarea recomandare este dincolo de Oceanul Atlantic, în țara tuturor posibilităților. Dacă doriți să intrați în 2017 ceva mai târziu față de restul planetei, vă recomandăm un Revelion în Statele Unite.

las-vegas

Oferta propusă este pentru perioada 27 decembrie 2016 – 5 ianuarie 2017. Vor fi 4 nopți în Los Angeles și 4 nopți în Las Vegas. Se va zbura cu KLM, DELTA și AIR FRANCE pe ruta București – Los Angeles și Las Vegas – București. Cazările vor fi la hoteluri de 4 stele.

În program veți avea tururi de oraș, ziua sau noapte. Puteți călători opțional la Palm Springs, una dintre cele mai cunoscute stațiuni de vacanță. Noaptea de Revelion o veți petrece în Las Vegas, pe stradă sau la unul dintre restaurantele hotelului. Iar 2017 va debuta în forță, cu vizite la Marele Canion și Death Valley (Valea Mortii). Ce vă puteți dori mai mult?

REVELION LOS ANGELES LAS VEGAS 10 ZILE – de la 1982 EURO

În căutarea unei noi propuneri de Revelion, ne-am dat seama că e greu să alegem dintr-o listă vastă și tentantă. Așa că vă lăsăm pe voi să răsfoiți toate ofertele de Revelion 2017.

Date de contact Bavaria Tour:

Adresă: Bdul. Mihail Kogalniceanu, Nr. 18, Sector 5 (de la statuia lui Mihail Kogalniceanu 50 metri mai jos, pe partea dreapta).
Telefon: 021 / 310.75.11
Fax: 021 / 311.55.46
Mobil:
0744.300.309
0774.077.665

Email:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Bavaria-Tour

Leave A Reply

Your email address will not be published.