blank

(P) Parcuri de distracții pentru toate vârstele

Pentru distractii alături de cei mici: Disneyland, Paris; Portaventura, Spania; Legoland, Dubai!

0 2.073

Am cutreierat Europa în lung și-n lat. Am vizitat numeroase orășele și diferite puncte turistice. M-am plimbat prin diferite parcuri, am cutreierat străzile din Berlin, Madrid, Toulouse, Nuremberg, Atena și multe altele. Am călătorit în interes de serviciu sau pentru relaxare. Mi-a plăcut la all inclusive, dar și în călătorii de tip city break.

Am vizitat și diferite parcuri de distracții. Chiar dacă avem o vârstă, uneori este bine să fim copii. Poate nu ne mai distrăm și nu ne mai entuziasmăm la multe lucruri copilărești, dar asta nu înseamnă că nu ne putem bucura de o plimbare prin Disneyland sau prin Legoland. Dacă suntem însoțiți de cei mici, bucuria e și mai mare.

În articolul de astăzi, AirlinesTravel și vă prezint câteva parcuri de distracții pentru toate vârstele.

Disneyland, Paris

Disneyland din Paris cred că este cel mai cunoscut parc de distracții din Europa. Majoritatea dintre noi au avut bucuria să-i cunoască pe Mickey Mouse, Donald, Albă ca Zăpada și prietenii lor în clasicele desene animate. Disneyland reprezintă lumea magică a copilăriei.

Disneyland, ținutul magic unde eroii și eroinele lui Walter Disney prind viață într-o poveste fără sfârșit. Disneyland Resort, care cuprinde Disneyland Park și Walt Disney Studios, este în Marne-la-Vallée / Paris.

Disneyland

Disneyland, un parc de distracții mai mult pentru cei mici!

PortAventura World, Spania

PortAventura World, așa cum îi spune și numele, este un parc de aventură aflat la 120 de kilometri de Barcelona. Printr-o vizită în acest parc, puteți descoperi misterele Chinei Imperiale, puteți experimenta viața plină de peripeții din Vestul Îndepartat sau veți explora junglele din Polinezia.

În PortAventura World, există roller-coaster-uri cu viteze de până la 135 km/h, tobogane, carusele, locuri de joacă pentru cei mici. Puteți practica scufundări cu submarinul sau puteți să vă încercați emoțiile în căderi libere de 100 metri.

PortAventura-World

Totul este animat de parade, teatre de păpuși, spectacol cu enorme bule de sapun, spectacole cu papagali exotici sau diferite dansuri.

PortAventura World, un parc de distracții mai mult pentru cei plini de energie, cu multă adrenalină și dornici de aventură.

Legoland, Dubai

Paradisul #LEGO din Orientul Mijlociu. Legoland din Dubai a fost deschis oficial pe 31 octombrie 2016. Acesta face parte din Dubai Parks and Resorts.

Legoland, Dubai, reprezintă lumea LEGO pentru familiile cu copii. Acesta dispune de peste 40 de trasee interactive, spectacole și atracții și aproximativ 15.000 de structuri realizate din peste 60 de milioane de cărămizi LEGO.

legoland-dubai

LEGOLAND Dubai are șase zone tematice: LEGO CITY, ADVENTURE, KINGDOMS, IMAGINATION, FACTORY și MINILAND. Fiecare zonă este unică și oferă experiențe diferite în materie de divertisment.

Legoland, Dubai, un par de distracții pentru iubitorii de LEGO, indiferent de vârste!

Însă lista acestora este foarte lungă. Știați că în Germania există un parc pentru cinefili, pe numele său Movie Park Germany? Tot în Germania, mai puteți vizita Tropical Island și Seregenti Safari, două parcuri de distracții cu experiențe inedite.

Profitați de oferta Paralela 45 Luxury și îndepliniți-vă visul!!

Sediu 1: Pipera, Soseaua Pipera-Tunari, nr.36
tel/fax: 0213453712
mobil: 0720499288

Sediu 2: Bucuresti, B-dul Basarabia,nr.69,bl.A16a,sc.A,parter
tel/fax: 0213404667
mobil: 0720499288

e-mail: [email protected] / [email protected]
web-site: www.paralela45luxury.ro

paralela-45-luxury

Leave A Reply

Your email address will not be published.