fbpx Oradea - Eindhoven cu Ryanair, din iarna lui 2017

Oradea – Eindhoven cu Ryanair, din iarna lui 2017

Ryanair prezintă noile rute de la Eindhoven, printre care și Eindhoven - Oradea.

0 1.331
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Săptămâna aceasta este una încărcată pentru aviația comercială din România. Blue Air pregătește 7 rute noi, care vor fi anunțate oficial pe 8 martie. Wizz Air se pregătește să inaugureze rute noi cu plecare din România (Cluj – Bratislava din 10 martie), iar Ryanair va ține o conferință de presă la București (și sperăm la rute noi), pe 9 martie 2017.

Oradea – Eindhoven cu Ryanair

Până la conferința Ryanair, Cristian mi-a arătat un articol scris de un site olandez. Acesta prezintă noile destinații pe care Ryanair le va opera de la aeroportul din Eindhoven. Printre acestea am zărit și Oradea.

Ruta este confirmată și de Ryanair printr-un comunicat de presă. Acesta prezintă expansiunea de la bazele din Olanda. Ruta Oradea – Eindhoven va fi onorată cu 3 zboruri săptămânale, începând din orarul de iarnă 2017 – 2018.

Aceasta va fi a 4-a rută operată de Ryanair spre Oradea, după Oradea – Londra Stansted; Oradea – Milano Bergamo și Oradea – Barcelona Girona.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.