On-Time Performance Review Cirium 2021: All Nippon Airways a fost cea mai punctuală companie aeriană din lume!

0 120

Cirium a prezentat premiile ”On-Time Performance Review” pentru activitatea companiilor în 2021. Delta Air Lines a fost răsplătită cu Premiul Platinum pentru excelență operațională.

„Delta Air Lines s-a remarcat anul acesta prin dimensiunea rețelei operaționale și a minutelor de întârziere, precum și numărul de zboruri operate. Este un efort și o realizare extraordinară într-o perioadă dificilă. În același timp, All Nippon Airlines (ANA) este recunoscută ca fiind cea mai puntuală companie aeriană din lume”, a declarat Jeremy Bowen!

Evaluarea performanței companiilor aeriene făcută de Cirium reflectă volumele de zboruri ce au revenit pe trend ascendent în a doua jumătate din 2021. Companiile aeriene au operat la nivel global aproape 25 de milioane de zboruri, o creștere cu 10% față de 2020, dar tot în scădere cu 36% față de 2019.

La nivel global, clasamentul companiilor aeriene punctuale arată astfel:

  • All Nippon Airways (ANA) este desemnată ca fiind cea mai puntuală companie aeriană din lume, cu 95% din zborurile sale ajunse la timp (+/-15 minute).
  • Japan Airlines (JAL) ocupă poziția secundă cu 94,1% dintre zboruri ajunse la timp, ceea ce reflectând standardul înalt stabilit de aviația japoneză în ceea ce privește punctualitatea.
  • Pe pozițiile următoare s-au clasat: Aeroflot (91%); LATAM (88.7%); Delta Air Lines (87.8%).
Leave A Reply

Your email address will not be published.