Olympus Stylus 1 - functionalitate D-SLR intr-un design compact

Olympus Stylus 1 – funcţionalitate D-SLR într-un design compact

0 698

Fotografii pasionaţi au acum de o alternativă practică pentru utilizarea de aparate D-SLR: noul model premium Olympus Stylus 1 care îmbină caracteristicile şi manevrabilitatea superioare oferite de camerele de top.

STYLUS 1 este un aparat de fotografiat cu adevărat portabil, subţire, pentru orice moment şi loc, cu reglaje manuale şi calitate a imaginii pentru a satisface cele mai multe cerinţe ale fotografilor, fie ei entuziaşti ai utilizării de aparate foto compacte sau deţinători de D-SLR în căutarea unui al doilea aparat de fotografiat mai manevrabil. Dimensiunea modelului STYLUS 1 este de doar 116.2mm x 87mm x 56.5mm, având o grosime înjumătăţită faţă de aparate rivale.

Olympus Stylus 1

Deşi mic în dimensiuni, aspectul este cel de cameră profesională. Grip-ul frontal permite o prindere fermă, lăsând liberă expresia creativă. Dispunerea inteligentă a comenzilor face camera mai ușor de utilizat. Atenția la detaliile de design, cum ar fi dimensiunea butoanelor, forma şi textura suprafeței sunt o sursă de inspiraţie pentru oricine aspiră la creativitatea pro-standard.

Olympus Stylus 1_1

Un senzor mare CMOS BSI de 1/1.7-inch deschide o listă impresionantă de cerinţe îndeplinite care includ atât obiectivul i.ZUIKO DIGITAL ultra-slim, versatil, cu diafragmă constantă 1:2.8 şi zoom 10.7x (28-300mm), cât și TruePic VI, procesorul de imagine de înaltă performanță. Oferta este completată cu un vizor electronic de înaltă definiție, focalizare automată rapidă, precum şi funcţia WiFi.

WiFi-ul integrat şi aplicaţia OI.Share aduc împreuna camera şi smartphone-ul, care devin un portal pentru distribuirea de imagini. Conectarea este rapidă și ușoară: doar o atingere a funcţiei WiFi în meniul camerei şi camera dezvăluie un cod QR, care se poate scana cu smartphone-ul pentru a deschide aplicația. Atunci telefonul preia funcţiile camerei – pentru a focaliza şi elibera declanșatorul de la distanță, prin intermediul WiFi (în modurile P, A, S, M), direct de pe ecranul tactil al telefonului.

Olympus Stylus 1 va fi disponibil pe negru clasic de la sfârșitul lunii noiembrie 2013, la preţul recomandat de 2.799 Lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.