blank

[Oferte Air France şi TAROM] Bucureşti – Houston de la 470 EURO, Bucureşti – Los Angeles de la 471 EURO, Bucureşti – New York de la 471 EURO

0 661

Continuăm cu ofertele la biletele de avion pentru Statele Unite. Printr-o combinaţie „miraculoasă” am găsit bilete pentru Houston, Los Angeles, New York, Washington cu preţuri ce pornesc de la 470 EURO. Mai exact, p este minunată. Aşa am găsit Bucureşti – Istanbul de la 99 EURO, pentru aprilie şi mai. Iar din Istanbul, Air France şi KLM au super tarife pentru destinaţii din America de Nord.

Bucureşti – Istanbul de la 99 EURO
bucuresti_istanbul_99_TAROM_Aprilie

Istanbul – Houston de la 370 EURO
istanbul_houston_370_EURO_Air_France_1

istanbul_houston_370_EURO_Air_France

Istanbul – Los Angeles de la 371 EURO
Istanbul_Los_Angeles_370_Air_France_1

Istanbul_Los_Angeles_370_Air_France

Istanbul – New York de la 371 EURO
Istanbul_New_York_370_EURO_Air_France_1

Istanbul_New_York_370_EURO_Air_France

Aveţi grijă pentru că plecarea din Istanbul se face dimineaţa devreme, aşa că este bine să zburaţi cu o zi înainte din Bucureşti. Şi mai aveţi o escală la Paris, dar nu foarte mare. Cred că merită această combinaţie, mai ales că tarifele pentru Statele Unite pornesc de la 550 EURO (New York), de la 770 EURO (Los Angeles), pentru zborurile cu plecare din Bucureşti.

(Tarifele erau valabile la data publicării acestui articol. Simulările sunt cu notă informativă şi confirmă tarifele anunţate. AirlinesTravel nu este responsabil de eventualele modificări operate de companiile aeriene.)

Leave A Reply

Your email address will not be published.