[Oferta Wizz Air] Discount 20% doar astăzi, 11 februarie 2016

0 376

Pentru că februarie şi martie sunt luni dedicate iubirii şi femeilor, Wizz Air vine cu o nouă promoţie la biletele de avion. Doar astăzi, 11 februarie, puteţi beneficia de 20% discount la toate zborurile / toate destinaţiile. Dacă aţi rămas în pana de idei pentru cadouri de Valentine`s Day, rezervaţi biletele de avion pentru o vacanţă de neuitat şi poate fi cel mai frumos cadou.

promotie wizz air 20% discount

Am făcut câtva simulări şi oferta este activă în sistem. Am simulat pentru Bucureşti – Cluj, acolo unde ştim că tariful de pornire este de 39 lei/segment. Prin aplicarea discountului de 20%, tariful prezent este de 38.4 lei. Aşa cum spun şi termenii acestei campanii*, discountul nu se aplică taxei de administrare în valoare de 36 lei.

Bucuresti-Cluj-WizzAir-discount-20

Am simulat şi pe o rută externă, alegând destinaţia Barcelona.

Bucuresti-Barcelona-WizzAir-20

Spor la cumpărături!

*Reducerea de 20% se aplică pentru tarife, incluzând taxele, costurile obligatorii și bagajele mici de mână (maximum: 42 x 32 x 26 cm), dar exclude taxa de administrare. Această promoție este valabilă 11 februarie, de la ora 00:00, până ora 24:00, ora Europei Centrale. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi de până la 10 pasageri. Reducerea de 20% nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta pe 14 iunie; Budapesta – Marsilia – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.