Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Oferta Wizz Air] 20% reducere și planuri noi de călătorie

Începutul de an vine la pachet cu promoții la biletele de avion. Este o perioadă în care companiile aeriene își scot așii din mânecă când vine vorba de promoții și oferte. De data aceasta vă prezetăm oferta Wizz Air.

0 443

În decursul timpului, Wizz Air ne-a obișnuit cu promoția standard la biletele de avion – 20% reducere. Puteți profita de aceasta până pe 7 ianaurie. Un an nou fericit începe cu rezervarea unui bilet de avion pentru următoarea călătorie.

20% reducere la Wizz Air

Reducerea de 20% se aplică pentru tarife, incluzând taxele și costurile obligatorii, dar exclude taxa de administrare. Această promoție este valabilă de pe 5 ianuarie, ora 00:00, până pe 7 ianuarie, ora 23:59, ora Europei Centrale și de Est.

Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați toate călătoriile până pe 30 aprilie 2018. Prețul se aplică numai pentru rezervările efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil.

Acum este momentul să vă faceți planuri pentru vacanțele de primăvară. Nu uitați că urmează Valentine’s Day, 1 – 8 martie, Paște 2018. Profitând de aceste oferte la biletele de avion, puteți să ”prindeți” prețuri foarte bune.

De Ziua Îndrăgostiților, vă recomandăm o vacanță în Dubai, Larnaca sau Lisabona. Pentru perioada 1-8 martie 2017, vizitați Roma, Londra sau Nuremberg. Iar Paștele 2018 să-l programați în Barcelona, Malta sau Toscana. Voi decideți, dar repede pentru că prețurile bune sunt alocate unui număr limitat de locuri.

Leave A Reply

Your email address will not be published.