[Oferta Wizz Air] 14 ani și 30% reducere în zilele de 18 și 19 mai 2018

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul companiilor de low-cost din Europa Centrală și de Est, sărbătorește astăzi cea de-a 14-a aniversare a companiei cu două zile speciale de reduceri.

0 992

Pasagerii Wizz Air pot descoperi cele 141 de destinații de-a lungul întregii rețele având o reducere de până la 30%, valabilă pe toate rutele, pentru rezervări noi, realizate până pe 19 mai, la miezul nopții.

30% reducere timp de 2 zile

Acum este momentul să vă rezervați biletele de avion pentru următoarea vacanță. Din București, puteți călători în Europa la tarife de la 39 lei/segment. Dacă vă doriți o vacanță pe plajă, la umbra palmierilor, puteți opta pentru Dubai, Tenerife sau Tel Aviv.

Dacă doriți să explorați castele și conace, să vă bucurați de tradiții culinare și spectacole stradale, puteți opta pentru vacanțe în Spania, Franța, Germania, Polonia sau Marea Britanie.

Reducerea se aplică tarifelor, inclusiv taxele și tarifele non-opționale și a unui bagaj mic de cabină. Reducerea este valabilă numai pentru rezervările noi, efectuate pe wizzair.com sau prin intermediul aplicației mobile, în zilele de 18 și 19 mai.

14 ani de Wizz Air

În cursul ultimului an, WIZZ a atins obiective marcante în timp ce își continuă creșterea cu mai mult de 24% pe an și a transportat 30 de milioane de pasageri ce beneficiază de cele mai mici tarife, un sistem de rezervare ușor și servicii excelente la bordul aeronavelor.

În plus, compania trece în prezent prin cea mai mare creștere operațională din istoria sa, cu un total de 21 de aeronave alocate bazelor sale europene în numai 17 săptămâni, ceea ce înseamnă adăugarea a 70 de noi servicii, dar și alte 700 de plecări săptămânale suplimentare în rețeaua deja extinsă.

Trei noi destinații au fost inaugurate în 2018 – Atena, Harkiv și Viena. Mai mult, Wizz Air a început oficial operațiunile companiei sale din Marea Britanie cu sediul la aeroportul din Londra Luton, pe 3 mai 2018, cu primul zbor între Londra Luton și București.

Wizz Air a continuat, de asemenea, să sprijine comunitățile în care operează, prin adăugarea unui nou semi-maraton Wizz Air în Katowice și extinderea cu încă cinci ani a titlulului de sponsor pentru Budapest Half – Marathon. Linia aeriană acordă și tinerelor talente oportunitatea de a-și testa aptitudinile în cadrul competiției anuale de studii de caz WIZZ Youth Challenge, aflată la cea de-a doua ediție.

În prezent, flota Wizz Air este formată din 96 din aeronave Airbus A320 și A321 – una dintre cele mai tinere din Europa – și transportă pasageri prin rețeaua sa diversă din Europa și dincolo de ea, de la Tromso, unul dintre cele mai nordice puncte, și până în Dubai, în sudul îndepărtat.

Zi de zi, echipa de profesioniști în aviație formată acum din aproape 4.000 de persoane din 45 de țări oferă servicii superioare la bordul aeronavelor, precum și servicii inovatoare personalizate, cum ar fi Flexible Travel Partner sau Fare Lock.

Leave A Reply

Your email address will not be published.