[Oferta TAROM] Tarife de la 99 EUR (toate taxele incluse)

1 270

Te-ai gândit să-ți prelungeşți vacanța? Sau pur şi simplu a venit momentul să faci călătoria visată? Profită de oferta aniversară TAROM! În perioada 18 – 30 septembrie 2015, poți achiziționa bilete de avion la prețuri de la 99 EUR (toate taxele incluse), pe destinațiile externe operate de Compania TAROM.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€!Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

preţ de la 99 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Atena / Belgrad / Budapesta / Istanbul / Chisinau / Larnaca / Salonic / Sofia; Iaşi şi Bologna / Roma/ Torino;

preţ de la 119 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amsterdam / Frankfurt / Geneva / Moscova / Munchen / Praga / Stockholm / Viena / Valencia; Iaşi şi Munchen; Sibiu şi Munchen; Cluj Napoca şi Viena;

preţ de la 139 Euro, toate taxele incluse pentru zboruri între: Bucureşti şi Amman / Barcelona / Beirut / Bruxelles / Dubai / Londra / Madrid / Nisa / Paris / Tel Aviv; Iaşi şi Luton / Tel Aviv.

Indiferent de destinaţia aleasă, la bordul aeronavelor TAROM vei beneficia de un bagaj gratuit de 23 kg, un bagaj de mână de 10 kg şi de o gustare, totul inclus în preț.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile dus-întors efectuate în perioada 15 octombrie 2015 – 15 aprilie 2016, cu excepția perioadei 15.12.2015-15.01.2016. De asemenea oferta este supusă unor termene si condiții în limita locurilor disponibile.

Pentru a cumpăra, accesează acum varianta de mobil m.tarom.ro, intră pe site-ul TAROM www.tarom.ro sau contacteză una din agențiile proprii sau partenere TAROM din România.

1 comentariu
  1. […] 61 de ani de zboruri. A marcat momentul prin lansarea unei promoţii de toamnă, anunţând bilete de avion de la 99 EURO. Dar TAROM nu a mai aplicat acelaşi tarif minim pentru toate destinaţiile externe, ci a făcut 3 […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »