blank

[Oferta TAROM] Tarife de la 79 EURO și CONCURS TAROM

0 761

TAROM te invită să descoperi destinația preferată la prețuri speciale! În perioada 28-31 iulie 2016, TAROM a scos la vânzare bilete de avion de la 79 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti către ROMA și VIENA. Găsiți tarife de la 99 Euro (toate taxele incluse) pentru călătorii dinspre Bucureşti către ATENA, SALONIC, PRAGA și STOCKHOLM.

Bilete de avion de la 79 EURO

Airbus A310 TAROM

Oferta este valabilă pentru călătoriile dus-întors, efectuate în perioada 1 octombrie 2016 – 31 octombrie 2016 (data ultimului retur). Tarifele se aplică doar pe cursele operate de TAROM. Durata minima de şedere la destinaţie este de 2 zile sau noaptea de sâmbătă spre duminică. Durata maximă de ședere este de 15 zile. Modificările sunt permise cu plata unor diferenţe tarifare şi a unei taxe de 50 euro. Restituirea nu este permisă.

Călătoriile pot fi începute și din alte puncte din Romania, de unde TAROM operează zboruri directe către București (Oradea, Satu Mare, Cluj, Timișoara, Suceava, Iași), cu plata unei diferențe de tarif și taxe de aeroport.

CONCURS TAROM

Cumperi biletele de pe website-ul TAROM și participi la CONCURS! Cumpărând bilete de avion la oferta specială și alegând plata cu cardul, poți intra în cursa pentru câștigarea unui voucher în valoare de 100 EURO.

Au fost puse la bătaie 3 vouchere-cadou în valoare de 100 EUR fiecare. Voucherele vor putea fi utilizate până la data de 31 martie 2017. Poți plăti parțial/ integral un bilet de avion TAROM, pe curse operate de compania TAROM.

Voucherele-cadou se acordă în urma tragerii la sorți. Extragerea va avea loc în data de 4 august 2016, prin intermediul paginii www.random.org.

Leave A Reply

Your email address will not be published.