blank

[Oferta TAROM] Preţuri începând de la 99 euro pe toate destinaţiile externe

0 524

TAROM lansează o promoţie valabilă pe toate destinaţiile sale externe, cu plecare din România. Preţurile încep de la 99 euro (locuri limitate) cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors.

În perioada 3 – 31 octombrie 2014, TAROM pune în vânzare bilete de avion la preţuri începând de la 99 Euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors. Aceasta promoţie este valabilă pentru zborurile directe, operate de TAROM, cu plecare din România către toate destinaţiile externe. Biletele trebuie achizitionate cu minimum 30 de zile înainte de începerea călătoriei.

Oferta de toamnă este valabilă pentru călătoriile efectuate în perioadele 03 noiembrie 2014 – 28 februarie 2015 ( data începerii călătoriei). Excepţie perioada: 20 decembrie 2014 – 05 ianuarie 2015

Biletele sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM www.tarom.ro cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM, din România.

„Aşa cum v-am obişnuit, TAROM lanseză promoţii cu preţuri dintre cele mai mici. Toamna aceasta punem la dispoziţia pasagerilor noştri, bilete începând de la 99 euro cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus- întors. Astfel, toţi cei care doresc să îşi continue vacanţa de vară sunt invitaţi la bordul aeronavelor TAROM pentru a da startul călătoriilor către destinaţii de vis în Europa şi Orientul Mijlociu.” a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Am făcut şi câteva simulări pe diferite destinaţii:

Bucureşti – Paris de la 99 EUR
Bucuresti_Paris_99_EUR

Bucureşti – Londra de la 100 EUR
Bucuresti_Londra_100_EUR

Bucureşti – Praga de la 99 EUR
Bucuresti_Praga_99_EUR

Leave A Reply

Your email address will not be published.