[Oferta TAROM] Cu ocazia aniversării a 60 de ani, TAROM răsplăteşte fidelitatea pasagerilor săi

0 618

Până mâine pe data de 18 septembrie 2014 inclusiv, până la orele 23:59, zi în care TAROM aniversează 60 de ani de existenţă, persoanele care achiziţionează bilete de avion TAROM, pe www.tarom.ro, pot câştiga un voucher a cărui valoare va fi egală cu 60% din valoarea biletului achizionat.Aceasta ofertă face parte din ciclul de acţiuni de promovare lansate în luna septembrie de către Compania TAROM pentru a celebra cei 60 de ani de activitate.

Pentru a răsplăti fidelitatea pasagerilor săi, TAROM premiează fiecare al 60-lea cumpărător al unui bilet de avion achitat pe website-ul www.tarom.ro, în data de 18 septembrie 2014. Vezi regulamentul campaniei!

Voucherul constă într-o reducere de 60% şi va fi folosit pentru plata parţială sau totală a unui viitor bilet de avion TAROM, emis de către Call Center TAROM.

„ Istoria oricărei companii aeriene este povestea oamenilor pasionaţi de aviaţie, de călătorie şi povestea fiecărui pasager care a fost primit în familia TAROM cu braţele deschise. Pentru cei 60 de ani de pasiune comună, oferim fiecărui al 60-lea client TAROM, care achiziţionează bilete de pe www.tarom.ro, un voucher cu reducere de 60%”. Le mulţumim celor care au ales serviciile noastre şi îi aşteptăm de fiecare dată să ne aleagă parteneri de călătorie”, a declarat Christian Heinzmann, Director General TAROM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.