blank

[Oferta TAROM] Bilete de avion de la 30 EURO pentru Timișoara

0 1.911

lansează o ofertă specială între București şi Timișoara, pentru călătorii efectuate începând cu 01 ianuarie 2017 pana la data de 25 martie 2017 (data ultimului retur).

Bilete de avion de la 30 EURO

Pentru călătorii București – Timișoara/Timișoara – București prețul biletului este de 30 EUR (toate taxele incluse), iar pentru călătoriile dus-întors prețul unui bilet este de 60 EUR (toate taxele incluse). Oferta este limitată ca dată de vânzare și călătorie.

Oferta este supusă unor termene și condiții, locurile sunt limitate si este valabilă numai pentru zborurile RO601, RO602, RO607, RO608, RO610. Rezervarea, plata şi emiterea trebuie efectuate în acelaşi timp.

Tarif de bază: 40 EURO/segment

De asemenea anunțăm introducerea tarifului de la 40 EUR pentru un bilet dus cu toate taxele incluse către/dinspre Timisoara, respectiv de la 79 EUR pentru un bilet dus-întors cu toate taxele incluse. Tariful este limitat la calatorie si vanzare si este supus unor termene si conditii.

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, atât intern, cât și internațional, beneficiați de servicii gratuite precum: transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână; check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil; servicii gratuite la bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.