blank

[Oferta Ryanair] ”Cyber week” cu bilete de avion de la 9.99 EURO

0 1.570

Ryanair profită de orice zi specială, de orice acțiune petrecută pe planeta aceasta. După marea campanie cu alegerile din SUA și după ziua de Black Friday România, astăzi a fost lansată campania ””. 8 zile de promoții atractive de la Ryanair.

”Cyber week” cu bilete de avion de la 9.99 EURO

Săptămâna ”Cyber week” începe cu bilete de avion de la 9.99 EURO pentru 250 000 de bilete, valabile pe 400 de rute. Rezervarea biletelor trebuie făcută astăzi, până la miezul nopții. Călătoriile trebuie să fie planificate în perioada ianuarie – februarie 2017.

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Temperaturile au scăzut și odată cu ele și tarifele noastre, iar noi lansăm “Săptămâna Cyber”, săptămâna noastră de vânzări promoționale cea mai mare din toate timpurile. Avem 8 zile de promoții incredibile pe pagina web Ryanair.com și pe aplicație, oferind cele mai bune oferte pentru călătoriile cu avionul din Europa.

Astăzi lansăm Săptămâna Cyber cu 250,000 de locuri la vânzare de la doar 9.99€ pentru peste 400 de rute, pentru călătorii în ianuarie-februarie și care sunt disponibile doar astăzi până la miezul nopții. Clienții trebuie să viziteze Ryanair.com pentru a profita de ofertă și să caute alte promoții speciale în fiecare zi din această săptămână.”

Vom sta cu ochii pe conturile oficiale Ryanair (facebook și twitter) pentru a afla următoarea promoție.

Leave A Reply

Your email address will not be published.