[Oferta RYANAIR] Black Friday cu bilete de la 2.99€/segment

Ryanair a lansat astăzi, marți, 21 noiembrie, ziua 2 a campaniei sale de reduceri săptămânale de “Vinerea Neagră”, oferindu-le clienților 7 zile consecutive de reduceri fantastice doar pe pagina Ryanair.com.

0 833

100,000 de locuri sunt acum la vânzare de la doar 4.99€ pentru călătorii în ianuarie, dar care trebuie rezervate până la miezul nopții, astăzi, (marți, ora 24:00).

Trebuie să stați cu ochii pe Ryanair.com pentru cele mai recente oferte zilnice – unde tarifele cele mai mici din Europa sunt pe punctul de a deveni chiar mai reduse.

Black Friday cu bilete de la 2.99€/segment

Sunt și bilete de la 2.99€/segment. Profitați de oferta actuală cu tarife de la 4.99€/segment pentru zboruri spre Berlin, Milano, Bologna și Timișoara. Zborurile sunt cu plecare din București și includ taxele.

Tarife la fel de bune sunt și pentru zboruri cu plecare din Timișoara, Oradea sau Craiova. Din Timișoara, tarifele de la 4.99€/segment sunt valabile pentru zboruri spre Berlin, Milano, Londra, Frankfurt, Dusseldorf și Bruxelles.

Din Oradea, tarifele sunt și mai bune, care pornesc de la 2.99€/segment pentru zboruri spre Dusseldorf și Memmingen și de la 4.99€/segment pentru zboruri spre Barcelona, Londra și Milano.

Leave A Reply

Your email address will not be published.