[Oferta LOT Polish Airlines] Bucureşti – Varşovia de la 149 EURO

0 554

Continuăm seria ofertelor la biletele de avion cu noua promoţie LOT Polish Airlines. Începânad de astăzi şi până pe 10 martie, puteţi beneficia de oferta de 149 EURO pentru Varşovia, zboruri dus-întors şi cu toate taxele incluse. Călătoria trebuie să se desfăşoare în perioada 1 aprilie – 24 octombrie 2015, data ultimului retur. Şi trebuie să mai ţineţi cont că oferta se aplică pentru călătorii de minim 3 zile sau să cuprindă prima duminică după sosire la destinaţie.

Am făcut şi simulări, iar tariful se confirmă pentru multe perioade. Este o oportunitate de a vă petrece un weekend de poveste în capitala Poloniei. Să fiţi rapizi de mouse pentru că locurile sunt limitate!

Bucuresti_Varsovia_149_EUR_LOT

Dar pe lângă acest tarif promoţional pentru Varşovia, LOT Polish Airlines vine cu tarife de la 159 EURO pentru alte destinaţii cum ar fi: Hamburg, Frankfurt sau Munchen.

ATENŢIE: Oferta nu permite anularea biletului sau schimbarea acestuia.

Şi dacă tot „răscoleam” după tarife bune pe site-ul LOT.com (click pentru a vă cumpăra biletele de avion), am găsit un preţ bun şi pentru Bucureşti – Beijing via Varşovia, de la 457 EURO.

Bucuresti_Beijing_457_LOT

Cer senin şi zbor plăcut!

Leave A Reply

Your email address will not be published.