Companii aeriene, avioane, aeroporturi, cumpara bilete de avion, experiente din calatorii

[Oferta KLM] Hangzhou de la 471 EURO / Shanghai de la 479 EURO

0 225

Oamenii gospodari îşi fac vara sanie şi iarna car. Pe acelaşi sistem, companiile aeriene vin cu oferte atractive. A sosit rândul celor de la KLM să prezinte promoţia lor la biletele de avion.

În urma verificărilor, am descoperit tarife foarte bune pentru destinaţii din China, India, Singapore, Brazilia şi America de Nord: Hangzhou de la 471 EURO; Shanghai de la 471 EURO; Seul de la 495 EURO; Singapore de la 498 EURO; Delhi de la 489 EURO.

oferta-KLM

Pentru destinaţiile din China, oferta este valabilă până pe 19 iunie, iar călătoria trebuie făcută până la 15 decembrie 2016. Biletele trebuie cumpărate în avans cu cel puţin 7 zile, iar perioada de şedere să fie de 6 zile sau să cuprindă o sâmbătă seara.

Promotia KLM confirmata în simulări

ASUS ZenFone 4

Bucuresti-Shanghai-KLM

Bucuresti-Hangzhou-KLM

Bucuresti-Seul-KLM

Pentru destinaţiile din India, condiţiile sunt altele. Promoţia este valabilă până la 30 iunie 2016, excepţie făcând destinaţiile Bangalore, Mumbai și Delhi petru care promoţia e valabilă până pe 18 iulie 2016.

Pe lângă aceste oferte clar evidenţiate şi pe site-ul companiei aeriene, am avut surpriza să găsim tarife foarte bune şi pentru Brazilia. În perioada septembrie 2016 – martie 2017, am găsit Bucureşti – Sao Paulo de la 498 EURO. Un preţ bun este şi spre Rio de Janeiro, pornind de la 549 EURO până în martie 2017.

Bucuresti-Sao-Paulo-KLM

Bucuresti-Rio-de-Janeiro-KLM

Şi Panama City este o destinaţie mai accesibilă, cu doar 595 EURO pentru zborurile din/spre Bucureşti. Oferta este validată pentru lunile septembrie, octombrie şi noiembrie.

Bucuresti-Panama-KLM

Analizaţi oferta KLM, care cuprinde promoţii şi spre destinaţii din Africa, Caraibe şi Oceanul Indian, America de Nord şi America de Sud.

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Translate »