blank

[Oferta KLM] Hangzhou de la 471 EURO / Shanghai de la 479 EURO

0 881

Oamenii gospodari îşi fac vara sanie şi iarna car. Pe acelaşi sistem, companiile aeriene vin cu oferte atractive. A sosit rândul celor de la KLM să prezinte promoţia lor la biletele de avion.

Hangzhou de la 471 EURO / Shanghai de la 479 EURO

În urma verificărilor, am descoperit tarife foarte bune pentru destinaţii din China, India, Singapore, Brazilia şi America de Nord: Hangzhou de la 471 EURO; Shanghai de la 471 EURO; Seul de la 495 EURO; Singapore de la 498 EURO; Delhi de la 489 EURO.

oferta-KLM

Pentru destinaţiile din China, oferta este valabilă până pe 19 iunie, iar călătoria trebuie făcută până la 15 decembrie 2016. Biletele trebuie cumpărate în avans cu cel puţin 7 zile, iar perioada de şedere să fie de 6 zile sau să cuprindă o sâmbătă seara.

Promotia KLM confirmata în simulări

Bucuresti-Shanghai-KLM

Bucuresti-Hangzhou-KLM

Bucuresti-Seul-KLM

Pentru destinaţiile din India, condiţiile sunt altele. Promoţia este valabilă până la 30 iunie 2016, excepţie făcând destinaţiile Bangalore, Mumbai și Delhi petru care promoţia e valabilă până pe 18 iulie 2016.

Pe lângă aceste oferte clar evidenţiate şi pe site-ul companiei aeriene, am avut surpriza să găsim tarife foarte bune şi pentru Brazilia. În perioada septembrie 2016 – martie 2017, am găsit Bucureşti – Sao Paulo de la 498 EURO. Un preţ bun este şi spre Rio de Janeiro, pornind de la 549 EURO până în martie 2017.

Bucuresti-Sao-Paulo-KLM

Bucuresti-Rio-de-Janeiro-KLM

Şi Panama City este o destinaţie mai accesibilă, cu doar 595 EURO pentru zborurile din/spre Bucureşti. Oferta este validată pentru lunile septembrie, octombrie şi noiembrie.

Bucuresti-Panama-KLM

Analizaţi , care cuprinde promoţii şi spre destinaţii din Africa, Caraibe şi Oceanul Indian, America de Nord şi America de Sud.

Leave A Reply

Your email address will not be published.