[Oferta KLM] Amsterdam de la 139 EURO, Toronto de la 386 EURO, Miami de la 411 EURO, Mumbai de la 499 EURO

1 457

AIR FRANCE – KLM lansează cea mai importantă campanie promoțională din an, reducând prețul biletelor de avion cu până la 40%. Vor beneficia de preturi speciale peste 100 de destinații din America de Nord, America de Sud, Asia, Africa dar și din zona Caraibelor și a Oceanului Indian.

KLM

În premieră pentru România, campania s-a conturat ținând cont de opțiunile de călătorie ale românilor, astfel că în lista destinațiilor cu prețurile cele mai mici, se află principalele puncte de călătorie ale pasagerilor români, Asia și America de Nord.

America de Nord de la 385 EURO

Pe continentul nord – american prețurile încep de la 411 euro pentru un bilet dus-întors la Miami, 386 EURO pentru un bilet dus-întors la Toronto și 584 euro pentru un bilet dus-întors la New York, Boston, Montreal de la 386 EURO, San Francisco de la 407 EURO, Dallas de la 416 EURO.

Bucuresti-Toronto-385-EURO

Bucuresti-Miami-410-EURO

Bucuresti-San-Francisco-407-EURO

Bucuresti-Dallas-420 EURO

America de Sud de la 599 EURO

Pentru călătorii care își doreau să ajungă în Brazilia, AIR FRANCE KLM a pus în vânzare bilete începând de la 599 euro de persoana, dus-întors, incluzând o reducere de 35 – 40% față de prețul normal al biletului.

Asia de la 499 EURO

Asia este o destinație excelentă pentru o primă călătorie intercontinentală iar prețurile disponibile contribuie și ele din plin la această concluzie. Pasionații de călătorii își pot achiziționa bilete cu până la 50% discount, cu prețuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, Delhi, Beijing și de la 519 euro pentru Hong Kong și Shanghai. Pentru turiștii care își doresc să exploreze unul dintre cele mai dezvoltate state din lume, compania a pus în vânzare bilete spre Singapore de la 559 euro de persoana, dus-întors.

Turiștii vor putea să își rezerve destinația dorită până pe 26 Ianuarie 2016, iar călătoria va trebui efectuată până pe 26 Iunie 2016 (data întoarcerii în țară).

Amsterdam de la 139 EURO

O alta veste bună pentru călători este scăderea tarifului de bază pentru călătoriile București – Amsterdam. Dacă până acum cel mai mic tarif disponibil (în afara promoțiilor) era de 159 euro de persoana, dus-întors, începând de luna aceasta tariful de bază pentru călătoriile la Amsterdam scade la 139 euro. Prețul de 139 euro este disponibil pentru biletele achiziționate cu minim 14 zile înainte de călătorie și este valabil pentru călătoriile de minim 3 zile sau cu o Sâmbătă inclusă.

Amsterdam

Preţurile promoţionale sunt disponibile atât la achiziţiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro şi www.klm.ro, cat si la agenţiile de voiaj şi tour operatorii autorizaţi.

(FOTO: Airlinestravel.ro)

Leave A Reply

Your email address will not be published.