blank

[Oferta KLM] Amsterdam de la 109 EURO

0 762

Pentru a marca 50 de ani de la operarea primul zbor pe ruta Amsterdam – Bucureşti, KLM lansează o promoţie aniversară valabilă până pe 2 aprilie. Puteţi beneficia de tarife ce pornesc de la 109 EURO pentru zborurile Bucureşti – Amsterdam. Călătoria trebuie făcută în perioada 20 aprilie – 31 mai 2015.

Bucuresti-Amsterdam-109EURO

Bucuresti-Amsterdam-109EURO-1

Tarifele se confirmă pentru lunile menţionate în ofertă.

Pasagerii, care au zburat astăzi pe ruta Bucureşti – Amsterdam din Aeroportul Otopeni, au primit înainte de îmbarcare surprize dulci şi cadouri personalizate, ocazie cu care KLM a anunţat sărbătorirea a 50 de ani de la primul zbor pe aceasta ruta, care a fost efectuat pe 31 martie 1965.

Pe lângă parcurile, canalele, morile de vânt şi monumentele speciale din Amsterdam, puteţi vizita şi Keukenhof (Grădina Europei).

Parcul Keukenhof este deschis în fiecare an, începând din ultima săptămână a lunii martie și până în mai. Parcul a fost ideea primarului din Lisse, din 1949, care a dorit să aibă o expoziție florală unde cultivatorii din toată Europa să poată vedea cei mai stranii hibrizi posibili. Pe o suprafață de 32 de hectare, înfloresc milioane de lalele.

Leave A Reply

Your email address will not be published.