[Oferta Etihad Airways] Milano – Sydney de la 680 EURO / București – Sydney de la 880 EURO

1 413

Să încheiem săptămâna triumfător, tot cu oferte și promoții la biletele de avion. Nu prea am scris despre ofertele Etihad Airways, dar de data aceasta nu puteam să ignorăm o asemenea promoție.Milano – Sydney de la 680 EURO

milano-sydney-milano-680-euro

În căutările noastre, am găsit Milano Malpensa – Sydney – Milano Malpensa via Abu Dhabi de la 680 EURO. Sunt și tarife la 620 EURO – 640 EURO, în funcție de preferințele orare. Cred ca este unul dintre cele mai mici prețuri din Europa spre Australia. Totodată, am găsit și oferta București – Sydney de la 880 EURO.

București – Sydney de la 880 EURO

bucuresti-sydney-bucuresti-880-euro

Ținând cont că Etihad Airways nu operează zboruri directe spre București, ruta București – Sydney implică 2 escale. În simulările noastre, acestea sunt la Belgrad și Abu Dhabi. Zborurile din Abu Dhabi spre Sydney sunt operate și în parteneriat cu Virgin Australia. Veți avea ocazia să zburați cu aeronave de tipul Boeing 777-300ER sau A380 Etihad Airways, în funcție de zboruri.

Dacă doriți să profitați de oferta din Milano, până acolo profitați de ofertele low-cost pentru zborurile București – Milano.

Leave A Reply

Your email address will not be published.