blank

[Oferta Blue Air] 14,99% reducere pentru toate zborurile Blue Air, check-in online disponibil cu 30 de zile înainte de zbor

0 673

Numai astăzi, 14 ianuarie, ai 14,99% reducere pentru toate biletele de avion Blue Air. Perioada de călătorie este 14 ianuarie – 24 octombrie 2015. Grăbeşte-te şi rezervă-ţi biletele pe www.blueairweb.com, la Call Center, la una dintre agenţiile partenere.

Am făcut câteva simulări pentru luna februarie şi am găsit: Bucureşti – Bruxelles de la 320 lei (dus-întors, cu taxele incluse şi cu taxa de transfer bancar); Bucureşti – Roma de la 258 lei (dus-întors, cu taxele incluse şi cu taxa de transfer bancar); Bucureşti – Milano de la 258 lei (dus-întors, cu taxele incluse şi cu taxa de transfer bancar); Bucureşti – Londra de la 281.81 lei (dus-întors, cu taxele incluse şi cu taxa de transfer bancar). Căutaţi şi profitaţi de cele mai mici tarife, astăzi reduse cu 14.99%. Locurile limitate.

Blue Air vine în intampinarea nevoilor pasagerilor săi prelungind perioada de disponibilitate a check-in-ului online. Astfel, începând cu 9 ianuarie 2015, serviciul de check-in online este disponibil cu 30 zile înainte de zbor.

Limita de efectuare a check-in-ului online rămâne aceeaşi – cu până la 4 ore înainte de plecare. La finalul procesului de check-in online trebuie să tipăriţi cartea de îmbarcare şi vă prezentaţi cu aceasta la aeroport pentru îmbarcare. Daca nu veţi efectua check-inul online în acest interval, veţi putea primi cartea de îmbarcare la aeroport contra unei taxe de 10 euro/pasager.

Serviciul de check-in online este disponibil pentru zborurile cu plecare din Bacău, Barcelona, Bruxelles, Bucureşti, Catania, Koln, Larnaca, Madrid, Malaga, Milano Bergamo, Nisa, Paris, Roma, Sibiu, Torino Caselle, Torino Cuneo şi Valencia. Pentru celelalte zboruri, check-inul se efectuează în aeroport, înainte de plecare, şi este gratuit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.