Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Oferta Air France – KLM] Rio de Janeiro şi Havana de la 559 EURO

0 482

Companiile Air France si KLM revin cu o nouă ofertă pentru Rio de Janeiro şi Havana. Cele două destinaţii sunt disponibile la preţul promoţional de 559 Euro (dus – întors şi cu toate taxele incluse (CLICK pentru a vă rezerva biletele). Promoţia este valabilă timp de sapte zile, în perioada 18 Martie – 24 martie 2015.

Perioadele de călătorie:
Rio de Janeiro: perioada de începere a călătoriei este între 18 Martie – 30 Mai, cu menţiunea că perioada de întoarcere se întinde până pe 7 Iulie.
Havana: perioada de începere a călătoriei este între 15 Mai – 30 Iunie şi 15 August – 30 Septembrie, iar perioada de întoarcere este între 1 Iunie – 15 Iulie şi 1 – 20 Septembrie.

Foarte important: pentru cei care doresc să viziteze Parisul sau Amsterdamul, în timpul acestei calatorii, tarifele promoţionale de mai sus permit un STOP GRATUIT la dus sau la retur.

Mai mult, începând cu 30 martie 2015, prin introducerea celei de a 4-a frecvenţe zilnice între Bucuresti şi Paris, pasagerii Air France vor beneficia de timp de corespondenţă foarte scazut în aeroportul Charles de Gaulle, de aproximativ 2 ore pentru Havana şi Rio de Janeiro.

Am făcut şi simulările, iar tarifele se confirmă:

Leave A Reply

Your email address will not be published.