Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

[Oferta Air France-KLM] Reduceri de până la 40% pentru 52 destinații intercontinentale

0 411

AIR FRANCE-KLM lansează astăzi campania „Early Bird”, reducând prețul biletelor de avion în medie cu până la 40%. Vor beneficia de prețuri speciale peste 52 destinații din America de Sud, Asia, Caraibe și Africa, campania fiind valabilă pentru biletele achiziționate în perioada 26 martie – 15 aprilie 2014, iar perioada de călătorie fiind până la jumătatea lunii decembrie 2014.

Vedetele acestei promoții pentru Air France sunt destinațiile exotice din Caraibe – Republica Dominicană, Guadelupa, Martinica și Cuba cu prețuri începând de la 790 euro dus – întors cu toate taxele incluse.

Clienții KLM vor beneficia până pe 15 Aprilie 2014 de oferte speciale pentru destinații din Africa de la 607 euro, Asia de la 580 euro și America de Sud de la 685 euro. Toate prețurile sunt valabile pentru zborurile dus-intors și includ taxele de aeroport.

Prețurile promoționale sunt disponibile atât la achizițiile făcute pe platformele online www.airfrance.ro și www.klm.ro, cât și la agențiile de voiaj și tour operatorii autorizați.

“Prin campania Early Bird ne dorim să adresăm tuturor pasionaților de călătorii invitația de a profita de această ofertă de 3 săptămâni pentru a alege destinațiile AIR FRANCE KLM în următoarele lor vacanțe. Perioada de călătorie a acestor bilete este până la jumătatea lunii decembrie 2014, astfel că poate cuprinde atât vacanța de primăvară cât și cea de vară și de iarnă.”

a declarat Nicoleta Vișan, Marketing Manager AIR FRANCE KLM Romania.

Dar să nu neglijăm nici zborurile pe ruta Bucureşti – Amsterdam, preţurile pornind de la 159 EUR.
bucuresti_amsterdam_klm

Leave A Reply

Your email address will not be published.