[Oferta Air France – KLM] Preţuri mai mici cu 30% pentru destinaţii intercontinentale

3 455

AIR FRANCE – KLM lanseaza campania promotionala de primavara, care cuprinde zeci de destinatii din Asia, Africa, Europa, America de Sud si de Nord, cat si din zona Caraibelor si Oceanului Indian. Puteţi beneficia de preturi cu pana la 30% mai mici, pana la finalul lunii martie.Early-Bird-Air-France-KLM

Pentru destinaţiile nord – americane, preţurile încep de la 540 euro pentru un bilet dus-intors la Miami, 583 euro pentru un bilet dus-intors la Montreal si 584 euro pentru un bilet dus-intors la New York si Boston.

Puteţi achiziţiona bilete către Asia cu preţuri începând de la 499 euro pentru Mumbai, 509 euro pentru Delhi, 519 euro pentru Hong Kong şi 559 euro pentru Beijing.

Africa este o destinatie inedita pentru cei care vor sa descopere noi culturi şi locuri deosebite. În acest sens, puteţi opta pentru un zbor în Cape Town de la 599 euro sau în Zanzibar de la 685 euro, bilet dus-întors.

Dacă doriţi să ajungeţi în Brazilia, AIR FRANCE – KLM a pus în vanzare bilete începând de la 649 euro de persoana, bilet pentru zboruri dus-întors.

Preţurile promoţionale sunt disponibile pe site-urile www.airfrance.ro şi www.klm.ro, dar şi la agenţiile de turism şi tour operatorii autorizaţi. Toate preţurile sunt pentru zboruri dus-întors şi sunt incluse taxele de aeroport.

Vă puteţi rezerva biletele de avion pentru destinaţia dorita până pe 4 aprilie 2016, iar călătoria va trebui efectuată până pe 30 iunie sau între 21 august şi 15 decembrie pentru desţinaţiile din Asia, America de Sud, Caraibe şi Oceanul Indian. Pentru Africa, călătoria trebuie făcută până pe 30 iunie sau între 15 iulie şi 30 noiembrie. Destinaţiile din America de Nord pot fi rezervate până pe 15 aprilie.

Precizăm că tarifele sunt pentru zborurile cu plecare din Bucureşti şi au escală în Paris sau Amsterdam, cel 2 hub-uri principale Air France – KLM.

Leave A Reply

Your email address will not be published.