blank

O aeronavă Boeing 747 British Airways a aterizat de urgenţă la Cardiff

2 700

Articol scris de Maria Vasiliu!

Astăzi, zborul companiei British Airways, de la Houston către Heathrow, a fost întrerupt pentru a efectua o aterizare de urgenţă pe aeroportul Cardiff. Potrivit British Airways, aterizarea a fost facută ca o măsură de precauţie, din cauza unor probleme tehnice semnalate de aparatura de bord ce au apărut în timpul procedurii de coborâre spre Londra.

Tehnicieni BA au examinat aeronava Boeing 747. Cei 138 de pasageri au rămas la bord pe tot parcursul controalelor. BA a declarat că avionul a staţionat pe pistă timp de două ore, timp în care s-a realizat o inspecţie amănunţită de către ingineri, înainte de a-şi continua călătoria spre Londra. Nu s-a găsit nici o defecţiune.

British Airways

„În urma controalelor cuprinzătoare efectuate de către inginerii noştri, vă informăm că zborul nostru din Houston va continua spre Londra. Ca o măsură de precauţie, aeronava a fost deviată către aeroportul Cardiff, conform indicaţiilor că ar exista o potenţială defecţiune de ordin tehnic la bord”, a declarat purtătorul de cuvânt al British Airways.

2 Comentarii
  1. Claudiu says

    Si totusi doar 138 pasageri? geez…

    1. Sorin says

      Da, cam asta ne-a mirat si pe noi. Unele curse nu sunt prea profitabile

Leave A Reply

Your email address will not be published.