fbpx ”Nu voi mai zbura niciodată cu RYANAIR” - declarația fiicei femeii abuzată rasial

”Nu voi mai zbura niciodată cu RYANAIR” – declarația fiicei femeii abuzată rasial

Vineri, 19 octombrie, o femeie de culoare este abuzată rasial de un pasager alb. Incidentul a avut loc pe un zbor RYANAIR.

0 336
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Ieri v-am prezentat pe scurt cazul unei femei de culoare, care a fost abuzată rasial de un pasager alb. Incidentul a avut loc pe zborul FR9015 (Barcelona – Londra Stansted).Femeia de culoare are 77 de ani și se întorcea de la comemorarea soțului, care a murit anul trecut. Totodată, femeia suferă de artrită și se mișcă cu dificultate.

Fiica femeii abuzată rasial a ieșit cu declarații despre incident și a oferit informații suplimentare publicației HuffPost UK. Aceasta a fost deranjată de atitudinea pasagerului, care a umilit-o pe mama ei. Dar și mai mult a fost deranjată de atitudinea echipajului RYANAIR.

”Nu voi mai zbura niciodată cu RYANAIR”

Fiica a menționat că ”Nu va mai zbura cu RYANAIR” și este convinsă că dacă situația se petrecea invers, cu acte de rasism din partea unui pasager de culoare asupra unui pasager alb, cu siguranță ar fi fost chemată poliția.

Fiica doamnei Gayle spune că totul a început atunci când mama ei, care are artrită, s-a ridicat în picioare pentru a-i permite domnului accesul la scaunul de la fereastră. Atunci omul s-a dezlănțuit și a început să o jignească pe pasagera de culoare. A insultat-o și a amenințat-o că o dă jos de pe scaun dacă nu se mută.

Pentru a aplana conflictul, echpajul RYANAIR a decis să o mute pe doamna Gayle pe alt loc, însă fără să ia măsuri asupra pasagerului recalcitrant. Și cireașa de pe tort a venit la finalul zborului, când fiica doamnei a cerut socoteală personalul de cabină. Însă aceștia nu au recunoscut actul de rasism petrecut la bordul avionului. Totuși oficialii RYANAIR au declarat că au raportat cazul la poliția Essex.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.