Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul
intarziat sau anulat! Poti obtine pana la 600€!

Noul terminal EURO 2012 de pe Aeroportul International Sergei Prokofiev

0 327

Mai sunt câteva săptămâni până la fluierul de start al Campionatului European 2012, iar Ucraina face ultimele pregătiri pentru a întâmpina miile de turişti. Pentru a prelua fluxul de pasageri, aeroporturile din Donetsk, Kiev şi Liov au fost modernizate.

Ieri a fost inaugurat terminatul EURO 2012 de pe Aeroportul International Sergei Prokofiev din Donetsk. Statul ucrainian a alocat peste 780 milioane dolari pentru aceste proiecte de modernizare a aeroportului, la care s-au mai adăugat şi bani din sectorul privat şi local.

Noul terminal va fi pregătit pentru un flux de 3100 pasageri pe oră, având 38 de standuri de check-in şi 2 speciale pentru bagaje voluminoase.

Terminalul nou al Aeroportului International Donetsk beneficiază de o parcare acoperită cu o capacitate de 605 maşini. Are legături şi cu o parcare în aer liber cu o capacitate de 1004 maşini şi 20 de autobuze.

Pe durata EURO 2012, terminalul va primi doar curse internaţionale, urmând ca din august să fie operaţional şi pentru curse interne.

Leave A Reply

Your email address will not be published.