Noul terminal EURO 2012 de pe Aeroportul International Sergei Prokofiev

0 150

Mai sunt câteva săptămâni până la fluierul de start al Campionatului European 2012, iar Ucraina face ultimele pregătiri pentru a întâmpina miile de turişti. Pentru a prelua fluxul de pasageri, aeroporturile din Donetsk, Kiev şi Liov au fost modernizate.

Ieri a fost inaugurat terminatul EURO 2012 de pe Aeroportul International Sergei Prokofiev din Donetsk. Statul ucrainian a alocat peste 780 milioane dolari pentru aceste proiecte de modernizare a aeroportului, la care s-au mai adăugat şi bani din sectorul privat şi local.

Noul terminal va fi pregătit pentru un flux de 3100 pasageri pe oră, având 38 de standuri de check-in şi 2 speciale pentru bagaje voluminoase.

Terminalul nou al Aeroportului International Donetsk beneficiază de o parcare acoperită cu o capacitate de 605 maşini. Are legături şi cu o parcare în aer liber cu o capacitate de 1004 maşini şi 20 de autobuze.

Pe durata EURO 2012, terminalul va primi doar curse internaţionale, urmând ca din august să fie operaţional şi pentru curse interne.

La Mare cu Avionul

S-ar putea sa-ti placa si

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More

Translate »