blank

Noul livery Austrian Airlines a fost aplicat pe aeronava Boeing 777-200ER (OE-LPF)

La împlinirea a 60 de ani de zboruri, Austrian Airlines și-a actualizat schema cromatică. Noul livery poate fi admirat pe aeronava Boeing 777-200ER (OE-LPF). Totodată, au fost aplicate și elemente aniversare.

0 1.367

Noua aeronavă Boeing 777-200ER (OE-LPF), care se va alătura flotei Austrian Airlines, a fost prezentată în noul livery al companiei austriece. Totodată, noul livery cuprinde și elemente aniversare a 60 de ani de zboruri. Noul livery a fost aplicat în Hong Kong.

Noul livery Austrian Airlines

Boeing 777-200ER (OE-LPF) este în continuare la Hong Kong, aeronava fiind supusă testelor și verificărilor pentru a îndeplini standardele Austrian Airlines. La mijlocul lunii mai, avionul va fi trnasferat din Hong Kong la Viena, urmând să intre în serviciul operațional în flota Austrian Airlines.

Boeing 777-200ER are o înălțime de 18,8 metri, o lungime de 63,7 metri și o anvergură a aripilor de 60,9 metri. Este un avion widebody dedicat zborurilor lung-curier, fiind cel mai mare din flota transportatorului austriac. Odată cu sosirea aeronavei OE-LPF, Austrian Airlines va avea 6 avioane Boeing 777-200ER în flota sa.

Revenind la noul livery, putem observa câteva modificări notabile. Logo-ul are o structură dinamică, ”Austrian” este afișat pe o suprafață mai mare, fiind astfel ușor de citit. În zona ampenajului, culoarea roșie coboară pe fuselaj. Motoarele sunt vopsite complet în alb. În schimb, salutul austriac ”SERVUS” va rămâne vopsit pe burta avionului. În următorii 7 ani, flota Austrian Airlines va primi treptat noul livery.

Leave A Reply

Your email address will not be published.