blank

Noul Canon EOS 7D Mark II a ajuns în România

0 1.040

Noul Canon EOS 7D Mark II, DSLR-ul construit pentru a surprinde acţiunea acolo unde alţii nu pot, s-a lansat oficial în România. Canon EOS 7D mark II este o cameră complet personalizabilă şi foarte rapidă, care vă garantează că nu veţi rata niciodată o expresie, o mişcare sau un moment. Performanța de primă clasă a emblematicului EOS 7D și tehnologiile folosite la crearea EOS-1D X, au fost două elemente cheie care stau la baza construirii acestui aparatul revoluționar, realizat pentru viteză, cu o putere și performanţă extremă, oferind libertate fotografilor entuziaşti, pentru a surprinde o lume în continuă mişcare.

Noul aparat a ajuns în mâinile fotografilor pasionaţi de acţiune şi sport în cadrul unui eveniment în care au fost testate nu doar limitele vitezei, ci şi specificaţiile produsului.

Petronius Secareanu, General Manager Canon România: ”Noul Canon EOS 7D Mark II este un produs revoluţionar, destinat fotografilor dornici să surprindă acţiunea, mai ales pentru că el excelează în situaţii de mare viteză şi nu numai. Am lansat astăzi provocarea de a încerca acest aparat şi de a observa caracteristicile prin fotografii care surprind momente memorabile din jurul nostru. Invităm orice pasionat de fotografie să facă acelaşi lucru în lunile care urmează.”

EOS 7D Mark II excelează în situații de mare viteză şi fotografiază cu un număr uimitor de 10 imagini pe secundă, la rezoluție maximă, mulţumită unui nou mecanism al obturatorului şi al oglinzii, cu 2 motoare independete, cu o durată de viaţă foarte mare, de aproximativ 200.000 declanşări și împreună cu sistemul AF de 65 de puncte în cruce și cele două procesoare DIGIC 6, setează un nou punct de referință pentru viteză electrizantă și putere.
Printre principalele caracteristici ale produsului, se numără:

1. Focalizare permanentă, indiferent de viteza de mişcare: camera EOS 7D Mark II realizează zece capturi complete de 20,2 megapixeli într-o singură secundă iar cu urmărirea prin focalizare automată subiectul rămâne în clar dacă trece cu viteză prin cadru;
2. Calitate excelentă a imaginii: senzorul de 20,2 megapixeli al camerei EOS 7D Mark II permite realizarea de materiale imprimate la calitate de expoziţie care pot fi expuse oriunde şi surprinde numeroase detalii în fiecare fotografie, chiar şi în condiţii de iluminare slabă;
3. Comenzi personalizate: de la comenzile de fotografiere şi sistemul de focalizare şi până la vizor, toate pot fi personalizate complet în funcţie de nevoile fiecărui utilizator, având control deplin când vine vorba de apăsarea butonului declanşator;
4. Versatilitate: Canon EOS 7D Mark II are un corp protejat împotriva intemperiilor şi rezistent la lovituri. În plus, cu sistemul GPS încorporat, permite etichetarea fotografiilor în funcţie de locul în care vă aflaţi;
5. Realizarea de filme: cu ajutorul Canon EOS 7D Mark II, se poate înregistra atât acţiunea rapidă, cât şi mişcări cu încetinitorul în Full HD. De asemenea, se poate simplifica realizarea filmelor cu ajutorul funcţiei de focalizare automată, posibilă prin tehnologia AF CMOS Dual Pixel.

Canon EOS 7D Mark II este compatibil cu o gamă largă de obiective şi accesorii din sistemul EOS. Astfel, orice pasionat de fotografie îşi poate personaliza kitul în funcţie de modul specific de lucru, obţinând rezultate extraordinare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.