Noi destinaţii Air France ṣi KLM din 2013

0 921

5 zboruri săptămânale spre Montevideo, Uruguay, din Aprilie 2013

Săptămâna trecută, Air France KLM România a prezentat noile rute pe care Air France şi KLM le-au anunţat pentru acest an. Cea mai nouă destinație din America Latină, aflată deja pe lista destinațiilor de zbor Air France, este Montevideo, cu 5 zboruri săptămânale din Paris – Charles de Gaulle, operate din Aprilie 2013.

KLM-air-france

Lider în America de Sud, AIR FRANCE KLM operează peste 125 de zboruri săptămânale, iar din vara aceasta, deservește 16 destinații în America de Sud: Caracas, Bogota, Quito, Guayaquil, Lima, Panama City, Paramaribo, Aruba, Bonaire, Curaçao, Cayenne, Santiago, Rio de Janeiro, Sao Paulo, Buenos Aires și Montevideo.

3 zboruri săptămânale spre Shanghai – Pudong, cu aeronava Airbus A380

Începând din 2 Septembrie 2013, pasagerii Air France spre Shanghai vor putea beneficia de toate avantajele aeronavei Airbus A380, cea mai mare aeronavă din lume: 6 baruri, o galerie de artă, un nivel de zgomot mai redus cu 5 decibeli faţă de standardul acceptat. Printre serviciile zborului către Shanghai pe care le oferă Air France se numără: anunțarea zborurilor în mandarină (limba chineză), filme internaționale subtitrate în chineză, bucătărie cu specific chinezesc, personal de bord vorbitor de limba chineză.

AIR FRANCE KLM operează 93 de zboruri săptămânale, cu plecare de pe Charles de Gaulle și de pe Schiphol către 9 destinații din China: Beijing, Shanghai, Hong Kong, Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Wuhan, Xiamen și Taipei.

AIR FRANCE KLM creşte numărul zborurilor spre Japonia

Începând cu luna Aprilie 2013, AIR FRANCE KLM şi-a extins rețeaua de 51 de zboruri săptămânale spre Japonia, cu plecare de pe Charles de Gaulle – Paris și Schiphol – Amsterdam, adăugând în plus un zbor spre Fukuoka operat de 3 ori pe săptămână de către KLM cu aeronava Boeing 777-200.

Din vara anului 2014, Air France urmărește să mărească numărul zborurilor către Tokyo, introducând un nou zbor săptămânal operat cu aeronavă și cu echipaj proprii către aeroportul Haneda.

3 zboruri săptămânale spre Kuala Lumpur, Malaezia

În Aprilie 2013, Air France a inaugurat 3 zboruri săptămânale cu destinația Kuala Lumpur, Malaezia, acestea adăugându-se celor 14 zboruri săptămânale operate de KLM spre această destinație.

AIR FRANCE KLM acoperă un total de 24 de destinații din Asia, cu peste 200 de zboruri săptămânale prin hub-urile grupului din Paris-Charles de Gaulle și Amsterdam-Schiphol.

reteaua Air France KLM
reteaua Air France KLM

În prezent, Air France deţine o flotă formată din 254 de aeronave şi operază zboruri spre 198 de destinaţii, iar KLM deţine o flotă formată din 116 aeronave şi zboară spre 136 de destinaţii.

Leave A Reply

Your email address will not be published.