blank

Naționala de fotbal a Germaniei a zburat spre Mondialul din Rusia cu A321 „Fanhansa Mannschaftsflieger”

A început Campionatul Mondial de Fotbal 2018 din Rusia. Așa cum v-am obișnuit și la alte evenimente sportive de anvergură, am urmărit deplasarea echipelor spre țara gazdă. În articolul de astăzi vă prezentăm deplasarea echipei de fotbal a Germaniei.

0 1.270

Cursa specială Lufthansa LH2018 a decolat miercuri din Frankfurt, la ora 13. Redenumită „Fanhansa Mannschaftflieger”, aeronava Airbus A321 este personalizată pentru marele eveniment fotbalistic.

Echpa națională de fotbal a Germaniei a făcut deplasarea în Rusia cu avionul botezat după numele orașului bavarez Lindau, redenumit temporar pentru a onora participarea Mannschaft-ului la Campionatul Mondial.

La bord au fost 122 de pasageri și 9 membri ai echipajului, incluzând aici jucătorii naționalei de fotbal a Germaniei, antrenorii și echipa tehnică. Timpul de zbor de la Frankfurt (FRA) la Vnukovo (VKO) a fost de 3 ore și 5 minute, în care s-au parcurs aproximativ 2.000 de km. Echipa a aterizat la destinația finașî în jurul orei 17:00.

Nationala-Fotbal-Germania

Spre Mondialul din Rusia cu „Fanhansa Mannschaftsflieger”

Broderie-A321-Fanhansa-nationala-Germaniei

Logo-ul Fanhansa a fost folosit și la Mondialul din 2014, care a fost câștigat de naționala Germaniei. Au fost personalizate ”Fanhansa” mai multe aeronave Lufthansa, inclusiv un Boeing 747-8i (D-ABYO). Panourile de întâmpinare de lângă primele două uși, pe partea stângă, sunt semnate de fotbaliști, iar tetierele scaunelor sunt brodate cu numele acestora și vor rămâne așa pe toată durata competiției. Viitorii pasageri vor putea zbura pe locurile inscripționate cu numele lui Neuer, Hummels, Kroos, Muller etc.

Airbus-A321-Fanhansa

nationala-fotbal-germania-mondiale-2018

nationala-fotbal-germania-mondiale-2018

nationala-fotbal-germania-mondiale-2018

nationala-fotbal-germania-mondiale-2018

Pe acest zbor au fost pregătite specialități culinare pentru a satisface cerințele nutriționale din meniurile atleților: 4 feluri de mâncare, snack-uri și deserturi, conținând somon, ciuperci, salate, pui, cod, curry vegetal, orez basmati, brânzeturi, cremă de ciocolată albă, piure de mango, batoane cu migdale și afine, ciocolată sau vanilie.

Lufthansa a adăugat suplimentar 85 de zboruri în această perioadă, din/spre Rusia, special pentru turneul final. Fanii fotbalului au peste 18.000 de locuri în plus față de cele obișnuite pentru a-și susține naționala preferată. Pe zborurile de lungă durată operate în timpul Campionatului Mondial de Fotbal 2018, la bord vor putea fi urmărite live meciuri de fotbal prin transmisia în direct sau pe dispozitivele personale, prin conexiunea FlyNet.

La Campionatul Mondial de Fotbal 2018, Germania va debuta împotriva Mexicului, într-un meci programat pe 17 iunie, începând cu ora 18:00!

Leave A Reply

Your email address will not be published.