Moș Crăciun transmite urări copiilor de pretutindeni

0 173

Moș Crăciun al Ierusalimului, Issa Annis Kassissieh, a filmat un videoclip cu urări de Crăciun. Pe Înălțimile Golan, imaginile pun în evidență locurile sfinte și priveliștile uluitoare ale Mării Galileii. Issa, ambasadorul și Moș Crăciun oficial al Țării Sfinte, absolvent al Școlii CWH Santa Claus din Michigan, SUA, și-a început cariera în urmă cu 15 ani ca Moș Crăciun din Ierusalim și a preluat rolul de ambasador oficial al Moșului din Țara Sfântă în ultimii șase ani.

Potrivit lui Issa, el a ales să filmeze felicitarea de Crăciun de anul acesta pe Înălțimile Golan, deoarece este o zonă unică, ce combină, deopotrivă, râuri, livezi și podgorii, trasee de drumeții și ciclism, priveliști spectaculoase asupra Mării Galileii și, nu în ultimul rând,  locuri sfinte atât de îndrăgite de creștinii din toată lumea. El a adăugat că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe Înălțimile Golan, când iarna își va face simtiță prezența, iar zona va fi acoperită de zăpadă.

Moș Crăciun al Ierusalimului, Issa Annis Kassissieh

Mos Craciun din Israel
Mos Craciun din Israel

Călătoria lui Moș Crăciun a început la răsăritul soarelui, pe un caiac pe râul Iordan, având cu el bradul și nelipsitele cadouri, urmată de o plimbare prin livezile de citrice și migdale tipice peisajelor din Golan. Issa și-a încheiat ziua în Parcul Național Kursi, locul unde se află Miracolul Porcului. Acolo, în timp ce soarele apunea asupra Marii Galileii, el a transmis mesajul de dragoste, pace și bucurie copiilor de pe Înălțimile Golan.

Ministrul Turismului din Israel, Yoel Razvozov: „Promovarea turismului religios din Țara Sfântă în întreaga lume este una dintre cele mai importante misiuni ale mele ca Ministru al Turismului. Turismul religios construiește punți între popoare și țări, întărește relațiile noastre internaționale și diplomatice și reprezintă o ancoră importantă pentru turismul ce va urma. Ministerul Turismului din Israel va continua să investească resurse și va face eforturi semnificative în menținerea, îmbunătățirea și realizarea site-urilor turistice accesibile, care sunt semnificative pentru toate credințele pentru turiștii din întreaga lume.”

Leave A Reply

Your email address will not be published.