Mos Craciun par avion, pe 15 decembrie 2015

Moş Crăciun par avion, pe 15 decembrie 2015

0 430
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Pe 15 decembrie 2015, conform tradiţiei, “spiriduşii” de la Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) au organizat o petrecere tematică de Crăciun pentru copiii angajaţilor CNAB. În acest an, pentru buna dispoziţie a copiilor, “ajutoarele” lui Moş Crăciun au fost câteva personaje din desene animate: Crăiasa Zăpezii, Renul Rudolph și Omul de Zăpadă.

Mos-Craciun-CNAB-1

Moş Crăciun nu vine oricum la Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti. Vine cu avionul! Şi tocmai acesta este motivul pentru care emoţiile copiilor sunt, de fiecare dată, mai mari. Momentul în care generosul bătrânel coboară din avion stârneşte, invariabil, aceleaşi reacții explozive din partea mulţimii de piticoţi în fugă.

Simpaticul Moş nu a venit singur, ci însoţit de patru ajutoare de nădejde: Spiridușul, Crăiasa Zăpezii, Renul și Omul de Zăpadă, care i-au încântat pe copii cu surprize și l-au ajutat pe Moș să împartă mult-așteptatele daruri.

Și pentru că celor mici le place să încerce lucruri noi și să realizeze cu mânuțele lor figurine sau turtă dulce, în atelierele de creație s-au distrat de minune meșteșugind cu drag, la final plecând fiecare cu o mică amintire de la petrecere.

Îl vom aştepta pe Moș Crăciun și anul viitor, mai cuminți, mai nerăbdători și mai entuziaști!

(Foto: CNAB / Bucharest Airports)

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.