Moş Crăciun călătoreşte gratuit la XXLONG cu Wizz Air

0 268

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte. Chiar dacă mulţi nu îndrăgesc zăpada şi frigul, însă cu toţii îl aşteptăm pe Moş Crăciun, împodobim bradul, ne pregătim de revelion, aşteptăm cadouri, urmărim promoţii etc. Cei de la Wizz Air au luat în calcul faptul că Moşul nu este chiar suplu şi au decis să-l lase să călătorească gratuit la XXLONG.

Partea frumoasă e că Wizz Air invită toţi pasagerii, de pe cele 250 de rute Wizz Air din Europa, să se costumeze în Moş Crăciun pe viitoarele zboruri Wizz Air, în perioada 14 – 20 decembrie 2012, şi astfel se pot bucura de acces gratuit pe locurile extra legroom (confort sporit la picioare). Locurile Wizz XXLong extra legroom (confort sporit la picioare) sunt populare în rândul pasagerilor înalţi şi care pun preţ pe confort. Serviciul opţional poate fi achiziţionat în mod obişnuit pentru doar 8 EUR pe wizzair.com. Pentru a sărbători sezonul vesel de iarnă, compania a eliberat aceste locuri extra legroom şi îl invită pe Moş Crăciun – pe cei costumaţi asemeni lui – să călătorească cu stil.

O campanie frumoasă, interesantă şi cred că va avea impact. Sunt curios să văd câtă lume participă la această campanie!:)

*Pasagerii calificaţi pentru această promoţie trebuie complet costumaţi în Moş Crăciun şi să nu aibă probleme de sănătate pentru a putea cere locurile Wizz XXLong de la echipajul de bord.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.