“Mihail Kogalniceanu” va fi modernizat cu 40 mil. euro

0 130

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a anunţat că Aeroportul “Mihail Kogălniceanu” va fi modernizat, valoarea investiţiei fiind de 40 de milioane de euro din fonduri europene.

Ți-a întârziat avionul mai mult de 3 ore sau ți-a fost anulat zborul? Ai putea avea dreptul la o despăgubire de până la 600€! Solicită despăgubirea pentru anularea sau întârzierea zborului!

” Vreau să vă spun că în această săptămână suntem în poziţia în care putem să spunem că pentru Aeroportul «Mihail Kogălniceanu» contractul de finanţare poate fi semnat. Este vorba de modernizarea aeroportului, de un contract de finanţare de 40 de milioane de euro. Era un proiect aşteptat de foarte mult la care am lucrat în ultimele şase luni foarte intens şi acesta este al doilea aeroport finanţat din fonduri europene, după Suceava, al doilea contract de finanţare pe care îl semnăm. Urmează să se desfăşoare procedura de licitaţie şi sperăm ca în septembrie să poată fi semnat contractul “

, a declarat ministrul Transporturilor.

AirHelp get compensation

Nu a menţionat ce înseamnă această modernizare. Mie îmi sună a campanie electorală, dar sper să mă înşel. Vom reveni cu informaţii!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Translate »