blank

Michael O’Leary, Chief Executive Officer al Ryanair, vine la Bucureşti

1 907

La început de 2016, cea mai dinamică evoluţie o are Ryanair. În 1.5 luni a anunţat deja noi baze din Germania şi şi-a extins activitatea din Italia şi din alte ţări.

Pe 16 februarie, la ora 14:00, Michael O’Leary, Chief Executive Officer al Ryanair, va fi prezent la conferinţa de presă de la Bucureşti. Ţinând cont că vine chiar O’Leary, înseamnă că anunţurile Ryanair vor fi foarte importante.

Ryanair-Michael-OLeary

Încă din 2015, am început să monitorizăm activitatea Ryanair în Balcani şi în România. A fost anunţată prima bază Ryanair din România – la Timişoara, iar acum urmează să fie anunţată baza de la Bucureşti. Conform noului orar de iarnă 2016/2017, Ryanair a modificat orarul unor rute deja operate din/spre Bucureşti.

Zborurile pe rutele Bucureşti – Milano, Bucureşti – Madrid, Bucureşti – Bruxelles şi Bucureşti – Timişoara (cele de seară) vor fi operat cu avioane de la Bucureşti. Dacă urmărim modul de operare, putem anticipa că Ryanair va aduce 2 avioane la Bucureşti, însă noi mizăm pe 3 aeronave şi noi rute externe. Cu rutele interne încă avem o doză de scepticism, dar vom vedea pe 16 februarie toate detaliile.

Pe lângă noua bază şi rute, aşteptăm site-ul în limba română pe care îl pregătesc de ceva timp. Ţinând cont că încep să deschidă rute interne în România, automat trebuie să se alinieze la legea fiscală locală.

În urmă cu câteva zile, am spus că Ryanair cucereşte estul Europei. Pe lângă bazele din România, Ryanair va anunţa şi baza de la Sofia.

Urmăriţi site-ul şi pagina de facebook AirlinesTravel pentru mai multe detalii. Treceţi 16 februarie 2016 în calendar, ora 14:00. Nu uitaţi!

Leave A Reply

Your email address will not be published.