Cumperi de la eMAG, FashionDays, elefant.ro, Libris.ro prin link-urile noastre de afiliere și ajuți la finanțarea site-ului airlinestravel.ro. Nu te costă nimic în plus, însă pe noi ne ajută să dezvoltăm acest proiect. Mulțumim!

Zboruri anulate sau întârziate? >>Solicita ACUM despagubiri<< pentru zborul întârziat sau anulat și poți primi până la 600€ despăgubire!

MIAT Mongolian Airlines a intrat în posesia primului 767-300ER livrat de Boeing

0 365

În decursul zilei de ieri, MIAT Mongolian Airlines a intrat în posesia primului 767-300ER livrat de Boeing. Acest lucru marchează începerea unei colaborări directe dintre producătorul american de aeronave şi operatorul aerian naţional al Mongoliei.

Până la comanda directă plasată în 2011 către U.S. State Department in Washington, D.C, MIAT Mongolian Airlines şi-a extins flota prin contracte de leasing.

Mongolian Airlines 767-300 Takeoff in Portland OR PDX

Familia de aeronave Boeing 767 vine cu un consum redus de energie şi versatilitate pe piaţa aeronavelor cu capacitatea de 200-300 de locuri. Boeing a livrat peste 1000 de unităţi din familia 767, acestea fiind operate de peste 120 de operatori aerieni.

Cât despre MIAT Mongolian Airlines, în prezent operează zboruri spre 8 destinaţii cu 4 aeronave şi mai are 4 comandate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.