Mergi la mare cu avionul: pachete turistice cu bilet de avion inclus

Zboruri charter spre litoralul românesc!

0 2.000

Nu mai este o noutate faptul că Blue Air va inaugura baza operațională de la Constanța și va lansa mai multe zboruri interne și internaționale. Începând cu 27 aprilie 2017, o aeronavă Boeing 737 Blue Air va fi alocată bazei de la Aeroportul Internațional ”Mihail Kogalniceanu” Constanța.


Începând cu iunie 2017, Blue Air va opera zboruri pe rutele interne: Constanța – IAȘI – 1 zbor pe săptămână, luni, Constanța – Cluj-Napoca 2 zboruri pe săptămână, joi, duminică, Constanța – Timișoara 2 zboruri pe săptămână, vineri, duminică și Constanța – Oradea – 1 zbor pe săptămână, luni.

Pachete turistice cu bilet de avion inclus

Agenția Paradis Vacanțe de Vis a anunțat primele pachete turistice pentru litoralul românesc cu bilete de avion incluse, 7 nopți de cazare și transferul de la aeroport la hotel și retur. Pentru perioada 18 iunie – 25 iunie, tarifele pornesc de la 949 lei (pachet complet). Solicitați informații la agenția de turism.

Dacă locuiți în vestul țării, în zona Transilvaniei sau în Moldova, nu mai este un chin să călătoriți spre litoralul românesc. În aproximativ o oră sunteți deja la mare. Paradis Vacanțe de Vis te duce ieftin și repede, la mare: cu avionul!

Leave A Reply

Your email address will not be published.