Meciurile EURO 2016, live în avioane

0 316
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.
()

Pentru iubitorii fotbalului, dar care vor călători spre diferite destinaţii din întreaga lume şi nu vor fi prezenţi pe stadioanele din Franţa, venim cum veşti bune. Meciurile EURO 2016 vor putea fi văzute live în avioane.

IMG Media a încheiat un acord cu UEFA şi a cumpărat drepturile de difuzare ale celor 51 de meciuri EURO 2016. Începând cu meciul din această seară, Franţa – România, toate vor fi transmise live prin intermediul posturilor de televiziune Sport 24 şi Sport 24 Extra, ambele deţinute de IMG, exclusiv inflight.

meciuri-euro-2016-live-avioane

Sport 24 este un serviciu disponibil 24/7 şi transmis la bordurile aeronavelor a 11 companii aeriene şi 6 linii de croazieră. Printre acestea: Lufthansa, Alitalia, Emirates, Etihad Airways, Qatar Airways, Turkish Airlines, AeroMéxico etc..

IMG este cel mai mare furnizor de conținut sportiv pentru liniile aeriene, oferind peste 600 de ore pe an la peste 50 de linii aeriene internaționale. Compania a lansat al doilea canal, Sport 24 Extra, pe 1 iunie 2016. Acesta este disponibil în avioanele Emirates şi Turkish Airlines, urmând ca şi alte companii aeriene să-l preia.

Dacă sunteţi în zbor şi reuşiţi să urmăriţi meciurile României de la peste 10 000 metri, daţi de veste cu imagini. Hai, România!

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.