Mărțișor de la TAROM: Vacanță de neuitat în destinații inedite!

0 131

TAROM deschide sezonul de primăvăra cu o nouă campanie, „Vacanță de neuitat în destinații exotice!”. Compania Națională de Transporturi Aeriene Române oferă călătorilor bilete la prețuri reduse către două destinații încărcate de istorie, pentru zboruri programate în luna august.

Începutul primăverii aduce cu sine planuri noi, dorințe de reinventare și acel strop de energie care ne face să pornim la drum cu obiectivele setate.

În linie cu atmosfera pe care Mărțișor o marchează, TAROM pune în joc o nouă oportunitate de călătorie către două destinații în care soarele pare să nu apună niciodată, pline de farmec și culoare. Pentru călătorii care s-au lăsat inspirați de vremea însorită din ultimul perioadă, dar și pentru cei care așteptau ocazia perfectă pentru o escapadă presărată cu experiențe unice, Mărțișorul ideal se transformă într-o propunere de călătorie în Cairo sau Beirut, destinații accesibile prin actuala ofertă.

Astfel, în perioada 1-6 Martie 2024, biletele de avion pentru călătorii programate în toată luna august au prețuri special reduse.

Alături de TAROM poți zbura spre căldurosul Cairo, cunoscut și ca orașul celor o mie de minarete, cu unele dintre cele mai frumoase arhitecturi islamice din lume. Dacă nu ți-ai trecut încă pe listă activitățile de care să te bucuri în următoarea vacanță, avem noi câteva recomandări. De la croaziera pe Nil, turul piramidelor din Giza Saqqara, safari în deșert, vizite la cetatea medievală și marile moschei, Cairo îți oferă opțiuni infinite de distracție și relaxare în ultima luna a verii.

Continuând traseul Orientului Mijlociu, aterizăm și în Beirut, capitala Libanului, acel tip de oraș care are multe de oferit fiecărui gen de turist în parte, o combinație inedită de comunități, religii și un stil de viață care încântă vizitatorii. Beirutul este orașul unde poți degusta preparate exotice direct de la localnici sau te poți delecta cu preparate din bucătăria internațională într-unele dintre cele mai exclusiviste restaurante din lume. Totodată este și locul unde te poți bucura nestingherit de plimbări pe străzile întortocheate, admirând arhitectura și peisajele sub soarele care strălucește mereu pe cer, motiv pentru care și-a obținut și supranumele de „Perla Orientului Mijlociu”.

Tarifele biletelor de avion către destinaţiile dorite sunt dintre cele mai atractive şi încep de la 200 EUR dus-întors (cu toate taxele incluse), bagaj de mână de 8 kg şi check-in gratuit pentru cele două destinaţii: Cairo și Beirut.

Leave A Reply

Your email address will not be published.