blank

Mâncatul în avion, lipsă de respect sau normalitate?

0 249

Un videoclip postat pe platforma TikTok a stârnit o revoltă pe internet: doi români s-au filmat în timp ce mâncau roșii și cârnați, la bordul unui avion. Imaginile au devenit virale și au generat o avalanșă de reacții pe rețelele sociale. Videoclipul are două milioane de vizualizări, mai mult de 65.000 de aprecieri și peste 1.500 de comentarii. 

În clip, cei doi indivizi pot fi văzuți mâncând roșii cu ardei și cârnați în timpul unui zbor. Chiar dacă unii internauți i-au susținut și au apreciat gestul lor, majoritatea au fost extrem de critici, relatează Stiri Diaspora

Mulți au considerat comportamentul celor doi ca fiind lipsit de respect față de ceilalți pasageri și au exprimat indignarea, precizând că astfel de incidente reflectă prost comunitatea românească. 

@gustavogavarria @Gabor Iancu✌😎 @🧡_Hurrem_🧡 @🐣.Nicoleta…Mini.🐣#turkia ♬ sunet original – Amalia🎼🎧🎼💞

Pornind de la acest videoclip, voi ce credeți? Mâncatul în avion, lipsă de respect sau e ceva normal? Să nu uităm câ, în trecut, companiile aeriene ofereau servicii complete de catering, cu mâncare și băutură pe alese. Apoi a apărut low-costul, care a scos aceste servicii și a ieftenit biletele, obligând ca și celelalte companii aeriene full-service să facă același lucru. Astăzi, puține companii aeriene mai oferă servicii de catering în prețul de bază.

Dacă vorbim de etică, e altă poveste. Până la urmă, era mai ok dacă mâncau o pizza cumpărată din aeroport sau un covrig?

Leave A Reply

Your email address will not be published.