fbpx Malaysia Airlines in oneworld, de la 1 februarie 2013

Malaysia Airlines in oneworld, de la 1 februarie 2013

2 248
Avion intarziat? Zbor anulat? >>Solicita acum despagubiri<< pentru zborul intarziat sau anulat. Poti avea dreptul pana la 600€.

Malaysia Airlines va deveni un membru cu drepturi depline al oneworld la 1 februarie 2013. Operatorul a primit aprobare după ce a îndeplinit cu succes programul de aderare, în mare parte sponsorizat de Qantas. Pentru a evita anumite probleme administrative, s-a luat decizia ca Malaysia Airlines să adere în februarie şi tot de atunci să ofere servicii în alianţă. Este al doilea operator de aeronave A380 după Qantas.

Una dintre probleme ţine de programul de loialitate şi alinierea acestuia la alianţa oneworld şi automat la nivelul membrilor: airberlin, American Airlines, British Airways, Cathay Pacific Airways, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LAN Airlines, Qantas, Royal Jordanian, S7 Airlines.

Mai jos aveţi corespondentul de la MAS cu Qantas şi oneworld
•MAS Platinum = Qantas Platinum = oneworld Emerald
•MAS Gold = Qantas Gold = oneworld Sapphire
•MAS Silver = Qantas Silver = oneworld Ruby
•MAS Blue = Qantas Bronze = nu are corespondent în oneworld

2 Comentarii
  1. […] aeriene mari în reţea. În martie 2012, airberlin a aderat cu drepturi depline la alianţă, iar de la 1 februarie 2013 s-a alăturat şi Malaysia Airlines. Urmează SriLankan Airlines în noiembrie 2013, Qatar Airways la începutul lui 2014, US Airways […]

  2. […] alianţă aeriană. – Malaysia Airlines, unul dintre operatorii aerieni de top din Asia de Sud-Est, a aderat la 1 februarie 2013. – airberlin, a doua cea mai mare companie aeriană din Germania și unul dintre cele mai mari […]

Leave A Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.