Malaysia Airlines a prezentat noul Airbus A380 într-o nouă schemă de culori (video)

0 425

Malaysia Airlines va intra în rândul companiilor dotate cu Airbus A380. Aeronava va fi utilizată pe ruta Kuala Lumpur-Londra, într-un program de 3 ori pe săptămână începând cu 1 iulie 2012. Pe lângă anunţarea rutei, Malaysia Airlines a prezentat avionul şi cu o nouă schemă de culori.

Încă nu este clar dacă vor „picta” toate aparatele din flotă cu noul livery, dar arată foarte bine pe A380. Oficialii au declarat că au ales această combinaţie de culori pentru a da senzaţi de fresh, prospeţime, confort şi se potriveşte perfect cu noul plan de dezvoltare pentru companie.

Airbus A380-800 este configurat în 3 clase cu o capacitate de 494 locuri. 8 locuri sunt la First, 66 locuri la Business şi 420 locuri la Economy dintre care 70 sunt pe puntea superioară. Serviciul „Chef-on-Call”, disponibil în prezent doar pentru pasagerii First Class, va fi oferit și pasagerilor Business la bordul A380-urilor Malaysia Airlines.

Malaysia Airlines mai are 2 aeronave A380 în aşteptare. Al doilea urmează să ajungă la sfârşitul lui august şi va intra pe aceeaşi rută către Londra, iar al 3-lea va fi operat pe ruta Kuala Lumpur-Sydney.

Leave A Reply

Your email address will not be published.