blank

Mai multe zboruri Wizz Air spre Tel Aviv, din iunie 2017

Tel Aviv, destinație luată cu asalt de transportatorii low-cost din Europa!

1 2.592

Zilele trecute, Wizz Air a anunțat o nouă rută din Craiova. Aceasta va fi inaugurată pe 19 iunie și este vorba de Craiova – Tel Aviv. Vor fi operate două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Odată cu noua rută, va crește și frecvența zborurilor pe ruta București – Tel Aviv, de la 4 la şase/săptămână, începând cu luna iunie. Din 18 septembrie, Wizz Air va opera zboruri zilnice din capitala României spre Israel.

Mai multe zboruri Wizz Air spre Tel Aviv

Însă Wizz Air ia cu asalt orașul Tel Aviv și anunță rute noi și creșteri de frecvențe și din alte țări. Din 17 iunie 2017, va fi inaugurată ruta Lublin – Tel Aviv (2 zboruri pe săptămână), iar din 23 iunie vor fi operate două zboruri pe săptămână pe ruta Košice – Tel Aviv.

Pe ruta Budapesta – Tel Aviv, Wizz Air va opera 10 zboruri săptămânale începând cu 29 octombrie 2017, o creștere de 3 frecvențe.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tipul Airbus A320/321, care au capacități de transport cuprinse între 180 și 230 de locuri.

Însă nu pot observa că 2017 aduce vine cu multe zboruri din/spre Tel Aviv, multe din Europa, dar și de pe alte continente. Vor fi zboruri sezoniere, dar și permanente.

Tel Aviv, un oraș cosmopolit, modern și vibrant, este o destinație ideală de vacanță pe tot parcursul anului, cu o plajă primitoare, unde cafeaua și inovațiile culinare sunt embleme locale. Cu o istorie fascinantă, orașul îi va surprinde pe vizitatori cu galerii de artă contemporane, lounge-uri șic, buticuri artizanale și plaje călduroase.

1 comentariu
  1. Marius says

    Pe cand o ruta Timisoara – Tel Aviv ? tur-retur

Leave A Reply

Your email address will not be published.