blank

Mai multe zboruri TAROM pe ruta București – Oradea

Începând cu data de 10 septembrie 2017, compania TAROM introduce o noua frecvenţă pe destinaţia Bucureşti - Oradea - Bucureşti.

0 764

Vor fi operate 11 zboruri săptămânale pe ruta București – Oradea: 2 zboruri pe zi de luni până vineri şi noul zbor Duminică.

București – Oradea cu TAROM

Zborurile introduse din 10 septembrie vor fi operate după următorul program:

RO627 17:15 Bucureşti – 18:40 Oradea
RO628 19:05 Oradea – 20:25 Bucureşti

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, beneficiați de servicii gratuite precum:

– Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână.
– Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil.
– Servicii gratuite la bord.

În luna septembrie, prețul la biletele de avion pentru București – Oradea pornește de la 110 EURO (dus-întors și cu toate taxele incluse).

Oradea, mai demult Oradea Mare, este reşedinţa şi cel mai mare municipiu al judeţului Bihor, situat în vestul României, pe râul Crişul Repede, în imediata apropiere a graniţei cu Ungaria.

Una dintre cele mai importante atracţii ale acestui oraş transilvan o constituie arhitectura centrului urbei, reprezentată de diferite stiluri: baroc, clasic, eclectic. Cea mai densă concentrare a acestora se află, evident, în centrul istoric al oraşului.

În Piaţa Unirii se află nu mai puţin de trei biserici, din care una greco-catolică, „Sfântul Nicolae”, una ortodoxă ”Biserica cu Lună”, iar una este romano-catolică, purtând hramul Sfântului Ladislau.

Două biserici din Oradea deţin recorduri europene, fiind cele mai mari după categoriile de care aparţin: Biserica „Emanuel”, cea mai mare biserică baptistă şi Bazilica Romano-Catolică din Complexul Baroc (cea mai mare biserică în stil baroc).

La doar câţiva kilometri de Oradea se găsesc renumitele staţiuni balneare Felix şi 1 Mai.

Leave A Reply

Your email address will not be published.